:: |
Autor |
Poruka |
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
nedavno je na hr rtl televiziji krenula repriza prve sezone Carolije izvrsne talijanske serijeZanima me jeste gledali koju sezonu i kako vam se svidjelo
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
gledala sam je davno, tada mi je bila još zanimljiva. A sada je stalno prekidaju, pa je vraćaju, pa reprize...ne mogu više to pratiti...
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
I ja sam gledala davno kad se tek počela emitirati..u suštini nije bog zna sta ali u svakom slucaju mnogo je bolja od onih latinoamerickih sapunica....i vrijedi pogledati
Medjutim kao što rece @crno i zlatno ovo repriziranje toliko je smoreno da kad prebacim i vidim da je carolija zlo mi dodje..
Ali ko nisi gledala pogledaj nije tako loše
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
|
|
ja sam gledala samomjednu sezonu neznam točno koju i bila mi je ok pa sad pratim ovu prvu jer je nisam gledala i dobra mi je he he bolja od narikaca
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
Skoro sam nabavio par gb charmed. Sve episode. Uskoro u stici i da sve to pogledam na miru i po redu.
|
_________________ [img]http://img276.imageshack.us/img276/690/zm504yb.gif[/img] |
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
|
|
zmaster1911 je napisao/la sledeće: | Skoro sam nabavio par gb charmed. Sve episode. Uskoro u stici i da sve to pogledam na miru i po redu. |
carolija ne charmed Dvije totalno drugacije serije Carolija je talijanska
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|