:: |
Autor |
Poruka |
gheo Odomaćeni član
|
Datum registracije: 22 Jan 2004 Poruke: 1019 Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat
|
|
Imamo jos jedan Riblja Corba pesma - "Zelena trava doma moga". Ali pesma bila je Claude Putman jr. originalna kompozicija i mnogi pevaci ima jednu "cover": Elvis Presley, Johny Cash, Kenny Rogers. Tom Jones i drugi.
Tako, ova je falsifikata ili jednu normalni "cover"? Kao Bajaga pesma "Da li da odem ili ne"... Muzika akceptira "cover versions".
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Mazdeke /Arabican/-Slatka Mala /JK/
Arash- Boro boro- Seki Bihorac - Maloljetna
Arash - Tike tike kardi - M. Kitic- Vidi se
Azis- Nyama - dragana Mirkovic - Sama
Jelena Mrkic - dovece
ima ih dosta dok se samo sjetim hehehe
ima ih kod Azisa , Kebe ,
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
Yule2 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Nov 2006 Poruke: 53
|
|
Ovo se ne desava samo kod nas!
Primer - Svedska grupa Friends ima pesmu "Listen to your heartbeat" koja 99% podseca na pesme grupe Abba, takodje iz Svedske.
|
|
|
|
|
|
gheo Odomaćeni član
|
Datum registracije: 22 Jan 2004 Poruke: 1019 Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat
|
|
Plavi Orkestar - "Daj nam sunca" je jedan cover of The Fifth Dimension - "Let the Sunshine In"...
|
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Bre,ljudi,sta se cudite.Vi k'o da ne znate za onaj vic:
Ide Grk niz Knez - Mihajlovu ulicu i cuje iz obliznjeg kafica muziku i kaze:"U,j..'o te pa mi smo Srbima sve pesme pokrali."
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
maser-djuky Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Jan 2007 Poruke: 98
|
|
to je strašno već ste naveli koje ja znam još ću dodat da tarkanovu simarik osim Jelene i Dade Polumente pjeva i Holly Valance jest ,da joj je obrada dobra ali...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|