:: |
Autor |
Poruka |
Boki_89 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653
|
|
skratiti napad na 18 sekundi, mislim da bi igra jos dobila na tempu i bila bi zanimljivija
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
|
vmudrinic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Sep 2006 Poruke: 165
|
|
Ako se ne svira svaki faul, cesto dolazi do tuce medju igracima!
Sudija
|
|
|
|
|
|
vladaczv Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Avg 2006 Poruke: 52
|
|
Pravilo je da igraci koji nemaju 26 godina nemogu da potpisuju ugovore u inostranim zemljama!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
djokili Dobro upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 517 Mesto: Krusevac
|
|
Ja mislim da je glupo da kosarkas koji napravi pet licnih treba da pauzira utakmicu. Ja sam za to da igrac koji napravi vise od jednog nesportskog prekrsaja na utakmici treba da pauzira utakmicu ili dve! Prekidanje kontranapada faulom bi trebalo kaznjavati nesportskim licnim greskama!!!!!!!! Tako bi se smanjio i broj faulova a i vise igraca bi pauziralo! To bi ucinilo kosarku leprsavijom, brzom i efikasnijom!
|
|
|
|
|
|
dundja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Okt 2005 Poruke: 92
|
|
Apsolutno se ne slazem sa time. Cak naprotiv,mislim da bi to nazadovalo odbranu,a i ipak je kosarka sport u kome ima dosta kontakta i to je ono sto je odvaja od drugih sportova. Kosarka je muski sport.
|
|
|
|
|
|
sisoje1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Nov 2006 Poruke: 87 Mesto: ~~
|
|
Po meni bi u Evropi trebalo uvesti NBA pravilo da igrac moze da trazi Time Out...
|
|
|
|
|
|
marko666 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 19 Dec 2006 Poruke: 58
|
|
treba povecati obruce kao u NBA
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|