www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Novak Dokovic (odlazi iz Srbije ?)
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
booksna_tata
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Nov 2006
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 06, 2006 4:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hehe,mi stalno(hrvati) i obrnuto bjezimo od usporedbe,ali u svim minusima smo isti....heeheh....smijesno ali istinito

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 07, 2006 3:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

07/11/2006 | Izvor: B92, Beta
Đoković: "Nemam za čim da žalim"

Najbolji srpski teniser Novak Djoković izjavio je da nema za čim da žali u 2006. godini, jer je uspeo da završi sezonu kao 16. igrač na ATP listi, čime je premašio svoja očekivanja. Djoković, koji je završio 2005. godinu kao 78. igrač na ATP listi, postavio je cilj za 2006. godinu da bude medju 30 najboljih igrača.

"Što se tiče postignutih rezultata nemam za čim da žalim. Poslednji turniru nisu prošli kao što sam očekivao, jer sam imao priliku da još popravim plasman", rekao je Djoković na konferenciji za novinare.

On je dodao da ima visoke ciljeve za narednu sezonu, pošto je dokazao da može da se nosi sa najboljim svetskim tenisrima.

"Očekujem da ću sledeću godinu završiti medju 10 najboljih. Time bi ispunio neki moj usputni cilj. Nigde ne žurim još sam mlad, imam tek 19 godina", rekao je Djoković.

Najbolji srpski teniser istakao je da je ove godine u susretima sa Rodžerom Federerom, Rafaelom Nadalom i Ivanom Ljubičićem pružio dobre partije.

"Nemam pozitivan skor sa najboljim igračima sveta, ali sigurno je da sam izvukao pouke iz tih mečeva i stekao iskustvo za naredne susrete. Ne znam do kada će Federer da vlada, ali se nadam da neće još dugo, jer stižu nova generacija, u kojoj sam i ja", rekao je Djoković.

On naglasio da će za dve nedelje početi pripreme za narednu sezonu i da želi da usavrši svoju igru, ali i da fizički bude spremniji.

"Ići ću prvo na visinske pripreme, na neku našu planinu, a onda ću učestvovati u austrijskom skijaškom centru San Anton na egzibicionom turniru. Na kraju, pre polaska na Otvoreno prvenstvo Australije provešću dve nedelje u Monte Karlu", rekao je Djoković i dodao da će pripreme iskoristiti da popravi servis i izlazak na mrežu.

Najbolji teniser Srbije potpisao je novi ugovor sa Hipo Alpe-Adrija bankom i na taj način produžio višegodišnju saradnju sa ovim sponzorom.

"Naša saradnja započela je 2004. godine. Oni su bili prvi koji su bili uz mene i prepoznali moj kvalitet", rekao je Djoković.

Hipo Alpe-Adrija, koja je izmedju ostolog sponzor i hrvatskoj skijašici Janici Kostelić, potpisala je prvi ugovor sa Djokovićem kada je on bio oko 200. mesta na ATP listi.

robi8
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 01 Okt 2006
Mesto: Slatina

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 07, 2006 3:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

booksna_tata je napisao/la sledeće:
hehe,mi stalno(hrvati) i obrnuto bjezimo od usporedbe,ali u svim minusima smo isti....heeheh....smijesno ali istinito

istina,istina Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Gagi_84
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 07 Mar 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 17, 2006 3:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neca on otici,svasta se prica,ali on ostaje sto posto!!!

dundja
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Okt 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 24, 2006 12:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema od toga nista. Njegov otac,a i on sam je to demantovao. Mada kako se drzava ponasa prema nasim najboljim sportistima,nista nije iskljuceno. Ako bi toga ipak slucajno doslo,to bi bio jedan od najvecih gubitaka za nas sport.

Бојан
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 21 Nov 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 27, 2006 11:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Неће отићи, али неће ништа ни направити у белом спорту...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Novak Dokovic (odlazi iz Srbije ?) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon