:: |
Autor |
Poruka |
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
festival je super organizovan,glasanje je odlicno,nemoguce ga je namestiti,ali mislim da je Sasa Matic dosta uzimao nagrade na festivalima,pesma mu dobra,ali bilo je i boljih poput mrguda od Slavice koji je pored bolje pozicije zasluzio i scenski nastup,jer je Slavica strasno dobro odigrala za razliku od drugih kod kojih su plesale grupe,a ne oni licno
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Meni se najvise svidela pesma od Mire Skoric - Ista nam je tuga
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Pesme se i dan danas slusaju po diskoteci i ako je taj festival bio u oktobru...vidi se da su pesme ipak super uglavnom i zasluzuju da tako nastave...nadam se da ce biti drugi slican festival...
|
|
|
|
|
|
maser-djuky Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Jan 2007 Poruke: 98
|
|
naprijed crni panter i spot mu je super,najbolja pjesma
|
|
|
|
|
|
Brana voli MEDENE Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Jul 2006 Poruke: 644 Mesto: ...MESTO MALENO....
|
|
Mnogo sam se zagrejala za Tuto Kompleto i Bato Bre....
|
_________________ ... Padale su tvoje kise pored mene zedne..pevale se pesme tvoje, za mene nijedne.... |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Bilo je par lijepih pjesmica..meni za uho najvise su se zalijepile
Mira Skoric - Ista nam je tuga
Dejan Matic - Niko i neko
Sasa Matic - Sve je na prodaju
Snjezana Djurisic - Budi Musko
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|