:: |
Autor |
Poruka |
Jovana Nikolic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 07 Feb 2005 Poruke: 11

|
|
|
|
 |
qxy Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Feb 2005 Poruke: 12

|
|
Ne moguce je spreciti ali ce je zato smanjiti. Ovde jos niko nista nije ukinuo do kraja
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Cela ova zbrka oko hapsenja ljudi po ulicama jer smesna, znam dosta ljudi koja od preprodavanja diskova zivi!!!!
Mislim da je Suzama Mancic kriva za sve!!!
|
|
|
|
|
 |
qxy Početnik Domaćeg.de

|

|
|
Ma ko je mogao onu babu uopste i da gleda FUJ
|
|
|
|
|
 |
z-sveti-jovo-88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 231 Mesto: forced emigration

|
|
to je najuspjesnia promicija za javne osobe, pogledas sta je se desilo sa paris hilton kako je postala popularna
|
|
|
|
|
 |
qxy Početnik Domaćeg.de

|

|
|
Pa to si upravu, bakuta je morala nekako da animira njenog Simicu posto je ocigledno izgubio interesovanje
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Da..da ali je to cist ne ukus..sta nekog briga za njihovu intimnost!!!
|
|
|
|
|
 |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
|
Mislim da ce se piraterija kad tad zaustavite, jer velike kazne slede za one koje policija uhapsi! Koliko ja znam cak 5 godine zatvor slede za prekrsaj uvezi piraterije. A sve je pocelo to sa Grand Produkcijom i sa Cecom Raznatovic, jer je ona imala veliki gubitak kroz kopije na ulicama. Nije htela da ima stetu i da joj vise pare idu u dzep.
To sto se desava sa Suzanom Mancic, se desilo i sa Severinom i sa, od jovo, navedenoj Paris Hilton, i nemojte da zaboravite na Pamela Anderson. To su neke zvezdice sto trebaju reklamu jer im karijera ne ide kako treba.
U glavnom mislim da sve vise ljudi i tajno prodaju i diluju te kopije, jer skoro svako od nas je sad u mogucnosti da skine najnovi album ili film. Fora je u tome da se to samo za licne potrebe sme koristiti a ne da se izvuce neki benefit od toga.
|
|
|
|
|
 |
qxy Početnik Domaćeg.de

|

|
|
Mozada se zaustavi piraterija u Svabiji ali decko ovo je Srbija ovde je svakog cuda tri dana dosta.
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
"Decko", mislim da sam ipak malo stariji od tebe, i ja sam pricao o Srbiji a ne o Nemackoj... ne brini znam sta se dole desava! U stalnom sam kontaktu sa drustvom dole i znam sta se na ulicama krece i koje kazne slede...
Pozdrav.
|
|
|
|
|
 |
Jocasmrda Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 25 Okt 2004 Poruke: 19

|
|
Kada plate budu normalne i kada disk jedne igrice ne bude kostao 3500 dinara,a muzike nesto manje,npr. Madonin disk kosta 2220 u Knez Mihajilovoj,onda cu da kupujem originale.
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Mala informacija... ovde u Nemackoj kostaju original diskovi negde oko 14 do 16.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|