:: |
Autor |
Poruka |
ivanna_ri Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 16 Nov 2006 Poruke: 163
|
|
bit će nešto od Hrvatske sad kad je Bilić došao a i inače nije bilo loše - osim kada je Barić bio izbornik (po meni najgori izbornik Hrvatske ikada!!)
|
_________________ swe je lako kad si mlad
Moj lipi anđele pogledaj u mene... ako nas tužne jutrom probude, ja čuvam osmjeh za tebe... |
|
|
|
|
SRDJAN BL Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 06 Okt 2006 Poruke: 1 Mesto: BANJALUKA
|
|
Imamo stankovica koji ce u real m
imamo vidica koji je jedan od najboljih stopera
imamo pantelica najboljeg strelca bundes lige
imamo jankovica koji probija golmane po spaniji
imamo krstajica takodje jednog og najboljih stopera
i naravno nikolu zigica
a hrvati gdje su oni u evropi,njima najbolji igrac igra u ado den haag.
ponosni banjalucanin
edit by : sascha336 "pazi malo sta pises".
|
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Nije tacno da je Hrvtska najbolja od svih bivsih republika bivse SFRJ.Da nije bila pod sankcijama(necu ulaziti u to da li su bile zasluzene ili ne,jer to nije tema za ovaj forum) reprezentacija SR Jugoslavije bi bila medju prve 4 ekipe i na EP u Svedskoj 1992.,i na SP u Americi 1994.,kao i na EP u Engleskoj 1996. godine.Hrvatska je igrala u periodu izmedju 1992. i 1995.,dok reprezentacija SRJ nije.Samim tim je imala vise vremena i prilika da formira ekipu.Hrvatska je ucestvovala i na EP u Engleskoj 1996.,a SRJ nije.Necu da ulazim u pricu o kvalitetima reprezentacija BIH,Slovenije,Makedonije,a sada i Crne Gore,jer nisu nikad(izuzev nakratko Slovenije) imali kvalitetne ekipe,a i nikad ih nece ni imati,jer niti imaju kvalitetne ekipe,niti kvalitetne igrace,niti dobre uslove za normalan rad.Srbija je u SFRJ bila glavna u fudbalu jer je imala je najvise ekipa u I ligi,najbolje igrace,a i jedini klupski prvak Evrope i sveta je iz Srbije,...U staroj Jugoslaviji su glavni bili Crvena Zvezda i Partizan.I dan danas to su najveci klubovi u jugoistocnoj Evropi.Svi najbolji igraci iz BIH,Makedonije,Slovenije i Crne Gore pa i mnogi iz Hrvatske su postajali poznati u Zvezdi i Partizanu,a ne u Dinamu i Hajduku.Npr. Milko i Bosko Djurovski,Refik Sabandzovic,Sead Susic,Vlado Capljic,Darko Pancev,Ilija Najdoski,Predrag Mijatovic,Dejan Savicevic,Zlatko Zahovic,Dzoni Novak,Milenko Acimovic,Robert Prosinecki,...itd.Obrnuto nikad nije bilo.
Uspeh perezentacije Hrvatske 1998. je posledica dobre atmosfere u ekipi,zajednistva,drugarstva i toga sto se ta ekipa formirala 7 godina,a Jugoslavija je jedva igrala zajedno nesto vise od 2 godine.Hrvatska nije imala tada bolje igrace od Jugoslavije,jer su imena Stojkovica,Savicevica,Mijatovica,Jugovica,pa i tada vrlo mladog Stankovica mnogo su mnogo bitnija(bila su,a i bice) u svetskom fudbalu od imena Bobana,Sukera,Jarnija,...Da su toliko bolji izbacili bi nas u kvalifikacijama za EP 2000.
Zadnjih godina mladje kategorije SCG,a sada samo Srbije,postizu mnogo bolje rezultate od mladjih kategorija ostalih zemalja sa prostora bivse nam zemlje.Trenutno reprezentacija Srbije ima mnogo bolju ekipu od Hrvatske,a kao sto malo pre rekoh,o (ne)kvalitetima Slovenije,BIH,Makedonije i Crne Gore je suvisno raspravljati.
Tacno je i to da su lige zemalja sa prostora bivse SFRJ vrlo lose i da su i Srbija i Hrvatska,kao nakvalitetnije,daleko jos uvek od evropske elite.Potrebno je mnogo toga popraviti i u Srbiji i u Hrvatskoj da bi fudbal bio bolji.Prvo treba imati kvalitetan trenerski kadar(svi najbolji treneri rade u inostranstvu),potom birati samo talentovane,zdrave i pre svega vredne igrace za tim(ne mamine i tatine sinove i one koji plate da bi se setali po terenu),zatim treba privatizovati klubove,jer ce privatizacija privuci vise sponzora,samim tim ce klubovi biti bogatiji i imati ne samo vise para za kupovinu igraca,vec ce biti i vise para za ulaganje u infrastukturu i kvalitetniji rad rad sa mladjim kategorijama.Ima jos mnogo toga i mislim da je nepotrebno previse pricati o tome ko je bolji,vec mislim da bi bilo bolje pricati o tome kako treba unaprediti fudbal.Jer,dzabe nama takmicenje i prepiranje u tome ko je najbolji na prostoru bivse SFRJ,ako smo svi mi u fudbalu nebitni za ostatak Evrope.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
Jole ch Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 10 Sep 2005 Poruke: 80 Mesto: Aarau-Aleksandrovac
|
|
Xe Pancev pa gde si sta uradio osim u zvezdi, ja bi mozda vise dao golova pored onakog tima sto je imala zvezda!
A Xrvatska nije i nece biti bolja od Srbije i te 98 da je igrala sa Srbijom sigurno bi izgubila!
|
|
|
|
|
|
ERIC CANTONA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 08 Dec 2006 Poruke: 73 Mesto: Beograd
|
|
I velikani poput njega znaju da pogrese
|
_________________ Posle svakog pada ustajem,nikad ne odustajem,jaci postajem,do kraja ostajem! |
|
|
|
|
Serbian_ManiaC Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 6
|
|
Po uspesima da...al ovako ne.
|
|
|
Wrathchild Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Sep 2005 Poruke: 65
|
|
ma sta vam je ljudi sta se prepucavate makar imate reprezentacije koje znaju i mogu igrat fudbal a mi iz BiH se moramo sramit ovih nasih p******
da ne lajem vise
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
hrvatska "nogometna" reprezentacija jeste najvise do sada napravila od reprezentacija bivse juge,ali samo zato sto nije postojala reprezentacija SRBIJE.Videcemo sada...
|
|
|
|
|
|
The_Dragon Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 135 Mesto: Zagreb
|
|
Hrvatska pokazuje veliki potencijal u Bilićevim rukama...Samo kvalifikacije govore o tome
|
_________________ I FEER NO ONE |
|
|
|
|
tesha Upućeni član
|
Datum registracije: 11 Okt 2005 Poruke: 271 Mesto: Sarajevo
|
|
dovoljno govori 15. pozicija na fifinoj rang-listi!
ali sigurno je da ta reprezentacija Hrvatske uopste nema veci kvalitet u odnosu na Srbiju!
sve je do dugogodišnjeg pravilnog rada i zdrave atmosfereu savezu!
|
|
|
|
|
|
Ziggy Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 705
|
|
Definitivno Hrvatska je najbolja, ustvari prije bi rekao najozbiljnija! Po svemu odudara od ostalih iz bivše YU
|
|
|
|
|
|
vladimir86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Nov 2006 Poruke: 1097 Mesto: Beograd
|
|
On je zaboravio da mi imamo novu reprezentaciju SRBIJU! Videcemo se na EP 2008.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|