www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Program za ciscenje zvuka
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Software ~ -> ~ Arhiva - Software ~
::  
Autor Poruka
_D-Devil_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 10 Sep 2005
Mesto: Skoplje-Chair

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 8:43 pm    Naslov poruke: Program za ciscenje zvuka Na vrh strane Na dno strane

Dali moze neko da mi preporuci neki program za ciscenje sustanja u pesmama npr. Sustanje pesama koje su snimljene sa gramofona

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 41

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 20, 2006 3:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pokusaj u sound forge-u medju efektima ako imass full verziju tu sigurno imas tool za taj problem

....tvoj i u dobru i u zlu....

_D-Devil_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Sep 2005
Mesto: Skoplje-Chair

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 3:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

[quote="rizmal"]pokusaj u sound forge-u medju efektima ako imass full verziju tu sigurno imas tool za taj problem[/quote]

Koji efekt to me interesuje, inace imam sf full

Zoran_Karavla
~ Beli mišOv ~
~ Beli mišOv ~

Godine: 39

Datum registracije: 18 Avg 2002
Mesto: NS

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 10:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Potreban ti je PlugIn za SF koji se zove NoiseReduction, mozes ga skinuti sa zvanicnog sajta.

milosaccount036
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 27, 2007 2:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Noise Reduction plugin se nalazi i u programu Adobe Audition koji je po meni za tu svrhu mnogo bolji od Sound Forge-a.

Vaxter
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 27 Sep 2004
Mesto: Šimanovci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 6:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Adobe Audition je NAJGORI program za obradu zvuka koji sam ikada video!
Napravljen je, od prilike, samo zato sto se Adobe uzjogunio jer im je Sony sa Vegasom konkurirao Premieru na polju video montaze, pa su oni smislili da pariraju Sound Forge-u sa Audition-om.
SF NoiseReduction je poprilichno dobar, i njega chesto koristim.
Najcheshce koristim kombinacije vishe noise reduction alata u Nuendu, i malo se vishe igram sa equalizerima.
Inache, ljudi chesto preporuchuju DartPRO, koji je za ovu ulogu i dizajniran i koji je poprilichno jednostavan za upotrbu...

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 08, 2008 3:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vaxter je napisao/la sledeće:
Adobe Audition je NAJGORI program za obradu zvuka koji sam ikada video!
Napravljen je, od prilike, samo zato sto se Adobe uzjogunio jer im je Sony sa Vegasom konkurirao Premieru na polju video montaze, pa su oni smislili da pariraju Sound Forge-u sa Audition-om.
SF NoiseReduction je poprilichno dobar, i njega chesto koristim.
Najcheshce koristim kombinacije vishe noise reduction alata u Nuendu, i malo se vishe igram sa equalizerima.
Inache, ljudi chesto preporuchuju DartPRO, koji je za ovu ulogu i dizajniran i koji je poprilichno jednostavan za upotrbu...

Polako bre, budi diplomata, gde odma uskaces u oci Wink mozda ti je ruzan za oci, a jesi li ga probao koristiti Wink Very Happy

Pre svega Adobe je odkupio Cool Edit Pro i malo ga ulepsao i usavrsio.

A da li je SF ili AA bolji, to nema nikakve veze, jer isto odrade posao oba programa.

Uglavnom oba ta programa ili sva tri ako cemo da uvrstimo CEP, ce da ti odradi posao.
Moras da uzmes barem sekundu ako ne mozes vise, gde se cuje samo pucketanje ili sum i onda odes pod Noise reduction i izaberes jednu od opcija (koje ja sada ne znam na pamet, a nemam ovde instaliran nijedan taj program), uglavnom, posle toga izaberes celu pesmu i onda odaberes Noise Reduction i ima da ti ocisti pesmu od tih sumova koje je prethodno snimio.

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

Vaxter
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 27 Sep 2004
Mesto: Šimanovci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 08, 2008 4:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za chishcenje kao chishcenje i nije bitan prog, vec plug koji se koristi. Wink
Audition kao sam audio editor je katastrofa.
Instalirao, koristio kratko i izbacio... Smile

RomEo_90
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 13 Sep 2007
Mesto: Loznica/Malmö

sweden.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 08, 2008 4:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Covece, nabaci samo SF, i gotova stvar - ja sa Sound Forgeom radim sta mi je volja - sa Adobe Auditionom sam bio zadovoljan njegovim sposobnostima, ali je davio vise CPU nego SF za oko 10%. Bilo je meni to sumnjivo... I nabavim SF.Ili, ukoliko bi neki profesionalni program, tipa, za sve i svasta na polju muzike, nabaci Cubase, i miran si - ciscenje zvuka od sumova, mastering, semplovanje, snimanje, izmene - SvE! Majka je program, ali je malo tezak za koriscenje dok ga ne provalis.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Software ~ -> ~ Arhiva - Software ~ -> Program za ciscenje zvuka Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon