www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

10 zapovesti ,prekrsili ste koliko od njih??
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 7:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam baš zaglibio 2.,3.,5.,7.,8.,9.,10. .. oh, what a fu*k see zou in Twisted Evil

The tears of a clown make the whole world laugh.

bree
BabyG´s mezimica
BabyG´s mezimica

Godine: 33

Datum registracije: 09 Sep 2005
Mesto: daleko u mislima

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 7:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alexns je napisao/la sledeće:
Ja sam baš zaglibio 2.,3.,5.,7.,8.,9.,10. .. oh, what a fu*k see zou in Twisted Evil

pa dobro,zavisi kako gledas na to!Ovako kad ih prebrojis,izgleda kao da si prekrsio mnogo zapovesti,ali u stvari nisi...svako gresi.Vazno je da znas da sipogresio,i da ti je zao za to.

Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA!

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 7:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

paaaaaa... pokoje 7. mi nije žao Confused

bree
BabyG´s mezimica
BabyG´s mezimica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 7:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

paaaaaa... pokoje 7. mi nije žao Confused

Laughing pa to je ok!Dosta ljudi prekrse sedam.Ostale su malo bitnije. Kao naprimer broj 6.Jako vazna zapovest.

a da stavio si i broj dva,da li si 100% siguran da si prekrsio br.2?Ako se radi o nekoj poznatoj licnosti,onda je i nisi bas prekrsio...dok znas da ta licnost nije Bog.

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 7:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ohooo, pa ovo sve bolje i bolje, polako otpadaju jedna po jedna...jel ima još nešto...breeee Mr. Green

bree
BabyG´s mezimica
BabyG´s mezimica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 7:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ohooo, pa ovo sve bolje i bolje, polako otpadaju jedna po jedna...jel ima još nešto...breeee Mr. Green

Laughing .imam!
Br.5...nije koliko puta si se posvadjao sa roditeljima,vec da li ih postujes?!Svi se mi ponekad posvadjamo sa roditeljima,kazemo nesto sto netreba,ali vazno je da znamo da su nam oni roditelji,nekad se posvadjamo,nekad uradimo nesto lepo za njih....ali ih postujemo!

Br.8,da li je se ovo desilo kada si bio dete?Ako da,seti se da si bio dete,nisi znao za bolje.Ako ne,potrudi se da to vise ne radis.

br.3 O da,psovanje...pa to se svima desava.Kako i da nepsujes kad svi psuju oko tebe?I kad se bas iznerviras....i kad opsujes,zamoli Gpospoda da ti oprosti,i bices OK

br 9.Desilo se,moli za oprostaj i sledeci put to nemoj raditi

br.10Ufff...kako za ovo da ti dam savet,kad i ja tu gresim...neznam...valjda nam samo preostaje da molimo za oprostaj...

P.S.Vidis,nije sve tako crno!Nema razloga da mislis da ces da zavrsis u Paklu.Ipak,Bog je tu da stvara ljubav i veru.Ponekad i kazni...ali na greskama se uci.

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 7:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Heh, ali 9. je neizlečiva?? Question Question Mr. Green

bree
BabyG´s mezimica
BabyG´s mezimica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 7:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Heh, ali 9. je neizlečiva?? Question Question Mr. Green

Zavisi!Ako se pokajes jeste.Mozda ti sad izgleda kao da se nikad neces pokajati,ali stvari se menjaju,dani lete.Uostalom,ti netreba da budes Andjeo,niti Bog,vec samo dobar covek koji zeli posle svoje smrti uci u Carstvo Nebesko,Raj

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 7:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...dont worry, be happy...Fala ti...breee Mr. Green ipak mi stvori nadu da ću i ja postati :angel:

bree
BabyG´s mezimica
BabyG´s mezimica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 7:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...dont worry, be happy...Fala ti...breee Mr. Green ipak mi stvori nadu da ću i ja postati :angel:

Ma nema na cemu Razz
Samo se seti da to nije sve tako komplikovano,budi dobar covek,moli za oprostaj,idi u Crkvu,kad mozes(znam za oivo zadnje...svi govore,"Ali kako da budem stalno u Crkvi"..ne stalno,kad mozes,ponekad.,...vazno je biti dobar covek.)...

Pozzz,
Moram da idem malo da ucim(trebala sam odavno ici Rolling Eyes,imam posle goste,

Bree :wave:

:angel: :angel: :angel:

rozalinda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 32

Datum registracije: 21 Jul 2006
Mesto: ko ce to znati...

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 7:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Postavljena: Thu Oct 05, 2006 1:30 pm Naslov poruke: 10 zapovesti ,prekrsili ste koliko od njih??

--------------------------------------------------------------------------------

1. Ja sam Gospod Bog Tvoj; nemoj imati drugih bogova osim mene.

2. Ne pravi sebi idola niti kakva lika; nemoj im se klanjati niti im služiti.

3. Ne uzimaj uzalud imena Gospoda Boga svojega.

4. Sećaj se dana odmora da ga svetkuješ; šest dana radi i svrši sve svoje poslove, a sedmi dan je odmor Gospodu Bogu tvojemu.

5. Poštuj oca svojega i mater svoju, da ti dobro bude i da dugo poživiš na zemlji.

6. Ne ubij.

7. Ne čini preljube.

8. Ne kradi.

9. Ne svedoči lažno na bližnjega svojega.

10. Ne poželi ništa što je tudje.

1.da,satana Laughing
2.nikako
3.ne
4.to ne vazi za mene(obrnuto) Very Happy
5.nisam prekrsila
6.nista ne garantujem Twisted Evil
7.ne
8.ne
9.ne(nikada nisam svedocila)
10.ma naravno da ne Very Happy

GrimStone
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 04 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 20, 2006 1:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

3, 4, 8, 10 Embarassed

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> 10 zapovesti ,prekrsili ste koliko od njih?? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon