:: |
Autor |
Poruka |
ThGamEr Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Sep 2006 Poruke: 685 Mesto: Svuda po malo
|
|
WAU HIT U SVETU
Totalno mi se nesvidja ta glupost, nisam nikad pisao, niti planiram da citam.
Blog - OUT
|
_________________ I am a professional killer, I kill for money,
but you are my friend, I kill you for nothing.
|
|
|
|
|
nehaj Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 53
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Blogove doživljavam kao online dnevnike, nisam preterano zainteresovana da ih čitam niti da kreiram i imam svoj, ali smatram da je to odličan način da ljubitelji pisanja dnevnika u eri kompjutera i Interneta pronađu svoje mesto Obično nabasam na blog kada tragam za kakvom poezijom, tako da ih nalazim i korisnim
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
znaju ponekad biti i zanimljivi, korisni, dosta ljudi ih koristi kao svoje online prezentacije, ili pak za pomoc drugima, u tom smislu mi s e svidjaju, a neka druga preseravanja, tipa volim ovo, volim ono, bezveze, mrze me citat
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
jednom sam pisala blog s 3 prijateljice pa smo prestale. Dosadno...
|
|
|
|
|
|
alexandar86 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Feb 2006 Poruke: 122 Mesto: tu iza coskica...
|
|
Po meni...Bespotrebno...
|
_________________ Bolje ispasti glup, nego iz aviona... |
|
|
|
|
hristinadj Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 24 Nov 2006 Poruke: 53 Mesto: Nish
|
|
mislim da je fino imati blog. Mozda neko i zeli da cuje vase misljenje o nekim stvarima, a ko ne zeli da cita ne mora.
|
|
|
|
|
|
excalibur i cuperak Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Jan 2007 Poruke: 1
|
|
za nas je blog nesto super - bas ono da ispises sve sto zelis i vrlo je osoban - dakle mozes da pises ono sto zelis bez obzira na vrijeme, raspolozenje i ostalo...
Mnogo smo trazili site-ove koji bi nam odgovarali pa smo se zaustavili na jednom. Ako nekog interesuje i zeli da komentira - samo naprijed
svi ste dobro dosli
[Edit by Mr. Bond: Svaka poruka čija je svrha isključivo reklama komercijalnih sadržaja, drugih foruma, drugih sajtova krši Pravilnik i biće cenzurisana.]
|
|
|
|
|
|
kymma Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 22
|
|
Ma lepo je imati blog. Samo sto mene mrzi a i nemam bas nesto mnogo vremena da sedim za kompom i da piskaram po blogu. Ima mnogo bolji nacina da se potrosi vreme )
|
|
|
|
|
|
Eniac Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 15 Sep 2002 Poruke: 183 Mesto: Niz Reku Zivota Plovim
|
|
heh imam blog vec tri godine i super je raditi tako nesto, ali opet nosi sobom i odredjenu obavezu a to je da koliko toliko redovno pisete i na taj nacin zadrzite stalne posetioce... blogovi su dobri jer su doneli potpuno novi vid obavestavanja na netu, iz prve ruke, i mnoge vesti danas imate prvo na blogu pa onda na svim drugim mestima... citam sigurno 10ak blogova redovno, predlazem da koristite neke agregatore blogova kao sto je www.blogodak.com...
inace ako imate vremena svratite na moj blog, adresa je http://eniax.blogspot.com
hvala
|
|
|
|
|
|
wizard50 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 67
Datum registracije: 31 Dec 2007 Poruke: 110 Mesto: karlovac
|
|
Za razliku od foruma, mislim da će sa blogom biti po onoj "kako došlo tako i prošlo", jer to su obično trač rubrike.
|
_________________ Popijte napitak za sreću ! |
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
Ne svidjaju mi se blog-ovi...
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|