:: |
Autor |
Poruka |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
Na stazi nordslafe se testira novi lexusov prvenac u klasi sportskih kupea.Konkurencija mu neće biti nimalo naivna: Audi R8, novi Nissan GT-R i naravno Porsche 911 .
trebalo bi da se ugradjuje V10 motor sa 500 KS.
Mogući datum predstavljanja novog kupea Toyota/Lexus-a jeste Salon automobila u Tokyo-u na jesen 2007. godine sa početkom prodaje na proleće 2008. godine. Očekivana cena: 100.000$ poput novog Audija R8.
Slike s Nordslafea:
Pretpostavka kako bi trebao da izgleda u finalnoj verziji na osnovu proslogodisnjeg prototipa i nagadjanja novinara...:
izvor:nacionalnaklasa.com
|
|
 |
Vlada_R ///M

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL

|
|
Cak i sa kamuflazom izgleda odlicno. Uhhhh da mi je jedan!!!
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|

|
|
Vlada_R je napisao/la sledeće: | Cak i sa kamuflazom izgleda odlicno. Uhhhh da mi je jedan!!!  | pa polako kreni da skupljas lovu mozda i skupis 100.000$ do 2008.
|
|
 |
Vlada_R ///M

|

|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | Vlada_R je napisao/la sledeće: | Cak i sa kamuflazom izgleda odlicno. Uhhhh da mi je jedan!!!  | pa polako kreni da skupljas lovu mozda i skupis 100.000$ do 2008.  |
Mozda i do 2080-e
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|

|
|
Vlada_R je napisao/la sledeće: | rizmal je napisao/la sledeće: | Vlada_R je napisao/la sledeće: | Cak i sa kamuflazom izgleda odlicno. Uhhhh da mi je jedan!!!  | pa polako kreni da skupljas lovu mozda i skupis 100.000$ do 2008.  |
Mozda i do 2080-e  | mozda.Al ako se odreknes BMW-a onda mozda i ranije(2018.)
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Volim Lexus i slijedeci ce mi biti Lexus! A ovaj sportski je mrakcina
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
Vlada_R ///M

|

|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | Vlada_R je napisao/la sledeće: | rizmal je napisao/la sledeće: | Vlada_R je napisao/la sledeće: | Cak i sa kamuflazom izgleda odlicno. Uhhhh da mi je jedan!!!  | pa polako kreni da skupljas lovu mozda i skupis 100.000$ do 2008.  |
Mozda i do 2080-e  | mozda.Al ako se odreknes BMW-a onda mozda i ranije(2018.)  |
To nikad!!
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
Lepo, lepo izgleda...pogotovo prednji i zadnji deo vozila...Dosta me podseca i na novog SkyLine...
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
Vlada_R ///M

|

|
|
Kad bi trebao da biram izmedju obadva, stvarno bi trebao dooobro da razmislim. Mislim da je ovaj Lexus malo vise orijentisan na komfor a Skyline na sport. Sad ko sta voli neka izvoli.
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
Vlada_R je napisao/la sledeće: | Mislim da je ovaj Lexus malo vise orijentisan na komfor a Skyline na sport. |
Tako je, potpuno se slazem sa tobom.Ipak, Lexus je poznat po luksuznim limuzinama, dok je Nisan orijentisan vise ka sportasima Svejedno, ovo bi bio jako tezak izbor...
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
Vlada_R ///M

|

|
|
Evo jos neke slicice, samo sto je ovo concept.
|
|
 |
speedoje Upućeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 358

|
|
Ovo cudo stvarno prelepo izgleda, a ne sumnjam da ce mu i performanse biti na visokom nivou, ipak je to kako kazu "skupa/luksuzna" Toyota
|
|
|
|
|
 |
|