:: |
Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
mislim da postojia kako zamisljam pa mozda bolje neg na ovome hahah nema fakat poima nisma se ni trudila da razmislim
|
|
|
|
|
|
kissuzana Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 30 Maj 2006 Poruke: 200 Mesto: nis
|
|
Iako beskraj znaci to sto znaci,ja ipak negde tamo vidim kraj.
|
_________________ ja sam suzana , a ti?????? |
|
|
|
|
Stefan-chb Dobro upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 01 Sep 2005 Poruke: 530
|
|
kazu da se kosmos stalno povecava,mada pri samoj pomisli na to pocinjem da se nerviram
|
|
|
|
|
|
RLICA2000 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 81
|
|
to je van mojih moci ....... razmisljanja
|
|
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
Mislim da postoji kraj sveta.... Mislim ako je Bog stvorio svet isto tako moze da obrise sve u njemu....
A sada sledi pitanje kako sam sigurna da je Bog stvorio svet?
Pa nisam sigurna,ali mislim da ga je Bog stvorio i verujem da je on nas otac.... Svi smo nastali od Adama i Eve,pa svi na ovoj planeti su u srodstvu,ali ne zele to da prihvate.... Postoje razne vere,ali svi se mole jednom jedinom Bogu.....
Kako zamisljam kraj sveta?
Mislim da se i blizi nas kraj.... Da je kraj jako blizu jer koliko ima katastrofa u poslednje vreme da to nije bas normalno.... Koliko poplava,ratova,zemljotresa,mrznje ima medju ljudima da to bas i nije normalno... Zamisljam da ce nesto iz kosmosa da udari u nasu zemlju i da cemo svi biti izbrisani sa ove planete..... neki ce doziveti taj kraj,ali vecina nece ni osetiti jer ce biti prebaceni na neko lese i bolje mesto,a oni sto ostanu nece im biti lepo ni malo.... Ne bi volela da dozivim taj kraj,jer sam ubedjena da se kraj zaista blizi i da ce biti velika katastrofa na zemlji.... Verovatno ce se stvoriti novi zivot na planeti i opet sve iznova.....
Da li primecujete da se klima promenila?
Zato sto su se i ljudi promenili.... Koliko su postali zli ljudi tako se menja i klima..... Nekada nije bilo toliko mrznje medju ljudima,ali sada je to prava katastrofa.... Prosto ne mogu da verujem da je sve to tako,ali je istina.....
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
Ok_cura Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 27 Avg 2006 Poruke: 193 Mesto: Sarajevo
|
|
ima li svemir kraj... mislim da nema ... jer bi morao biti omedjen necim i valjda bi se to dosad znalo..
|
_________________ U_sVaKoM_SlUcAjU_Ok_CuRa |
|
|
|
|
k.ana Upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Nov 2006 Poruke: 461 Mesto: u tvojoj sjenci
|
|
i ja mislim da i svemir je isto nešto poput zemlje proći će milioni godina i to pitanje će ostati otvoreno...svemir je nešto mnogo više i vjerovatno će uvijek ostati tajna..
|
_________________ ljubav je ono što čovjeka čini čovjekom a tebe? |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
brbljivac je napisao/la sledeće: | Da li postoji kraj svijeta (kosmosa) i ako postoji kako ga zamisljate? |
ja uopće ne razmišljam o tome...
|
|
|
|
|
|
KatriX Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Okt 2006 Poruke: 136
|
|
U potpunosti se slazem sa slatkom_breskvicom..moje misljenje je apsolutno isto!
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Ja se secam da mi je jednom profesor Fizike Misa Bracic pokusao utuviti u glavu:"Djuricka,posle kosmosa nema POSLE,nema nicega i to je jednostavno tako.GOTOVO"
Dugo sam razmisljala,mozda je i u pravu,ali kako moze da postoji NIsta?Razmisljam...
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
milem Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 30
|
|
Zato ljudi vise ne vjeruju jedni drugima????
|
|
|
|
|
|
[duk] Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Jan 2006 Poruke: 90 Mesto: bgd
|
|
pa, mnogo im je lepse da sakriju istinu, da je zadrze za sebe, jer je ona najveca vrednost.. 8)
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|