www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Goga Sekulic ili Jelena Karleusa
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~
::  

Ko je bolji Goga Sekulic ili JK?
Goga Sekulic
37%
 37%  [ 33 ]
Jelena Karleusa
62%
 62%  [ 56 ]
Ukupno glasova : 89

Autor Poruka
marijailuka
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 29 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 28, 2006 1:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Goga je mnogo bolja!

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 28, 2006 2:38 pm    Naslov poruke: Re: Goga Sekulic ili Jelena Karleusa Na vrh strane Na dno strane

SLAKI33 je napisao/la sledeće:
E,ja ovde stvarno ne mogu da se odlucim! Sad Obje su stvarno supppppppppper,ali ako vec moram,dajem glas Jeleni!Lepsa je! 8)
Wink

Majko mila...uopće ne razumijem kako netko ovo može nazivati ljepotom. Obje su ružne i iskvarcane i uopće ne znam kome bi dala glas. Ajde neka bude Goga, al ne znam zašto Rolling Eyes

PEPPO
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 23 Jul 2005
Mesto: ...

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 12:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Goga Sekulic
obozavam tu zensku a i njene pjesme

rozalinda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 31

Datum registracije: 21 Jul 2006
Mesto: ko ce to znati...

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 3:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

iako krade pesme bolja mi je karleusa.duze slusam njenu muziku i znam da ce uvk imati super pesme a gogu ma neeeeeeee!! Mr. Green

ivaaaaaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 10:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

obe su mi uzasne...a joj

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 30, 2006 10:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obe nisu mi bas neke pevacice ali dajem mali plus za jelenu...

boza_999
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 31 Maj 2006
Mesto: serbia

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 03, 2006 12:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Goga ima bolje pesme a jelenu nikad nisam voleo pa zato dajem glas gogi! ! !

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 16, 2006 5:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jao ljudi ni jedna ni druga.
Obe su bljaaaaak.
Ali Goga sada izgleda super ako uzmemo u obzir kako je nekada izgledala.
Ubacicu uskoro te slike!
Ali ljudi to da vidite, umrli bi od smeha...mislim stvarno je zadivljujuce sta plasticna operacija moze da uradi od coveka...

jelena90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 06 Okt 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 16, 2006 5:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dajem glas Jeleni,ali obe su skroz antipaticne...

Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!!

tikis
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 13 Mar 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 16, 2006 8:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ni jedna ni druga nisu nista spec al goga malo bolje peva

sharki
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 17, 2006 12:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad bi bas morala izabrala bi Karleusu, mada su mi obe tako na isti kalup, ali ova ima poznatije i bolje pesme

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 17, 2006 2:32 am    Naslov poruke: nick1982 Na vrh strane Na dno strane

Obe su uzas s tim da Goga peva manje losije od JK,tj. nema problema sa sinusima kao "srpska Madona"(tako je "Jecina" mama Divna rekla u jednoj emisiji za svoju cerkicu)A i obe nemaju sluha s tim da je "Jeca" potpuno gluva(za muziku,naravno). Laughing Laughing Laughing

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~ -> Goga Sekulic ili Jelena Karleusa Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  sledeća
Strana 10 od 12

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon