:: |
Autor |
Poruka |
bebacka Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Jun 2006 Poruke: 239 Mesto: SUBOTICA

|
|
Uz duzno postovanje prema tebi,ali meni se ova tvoja tema ni malo ne dopada iz jednog jedinog razloga: ocekuje se da su svi komentari na ovu temu isti i da ce jednoglasno osuditi svaki vid zlostavljanja!
|
|
|
|
|
 |
lukamuzika Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 107 Mesto: Novi Sad

|
|
sta da vam kazem strasno,namam komentar
|
|
|
|
|
 |
vese Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 160

|
|
ja mislin da ga nema puno jer je to jako teško manifestirat u skolama.mozda neki profesori jesu ugrozeni ali vise ce to pokazat ričima nego djelima
|
|
|
|
|
 |
Sandan Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Nov 2006 Poruke: 67

|
|
A sta treba da mislim? Sick man, really sick!!!
|
|
|
|
|
 |
flashboy_didi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Dec 2005 Poruke: 5

|
|
Sandan je napisao/la sledeće: | A sta treba da mislim? Sick man, really sick!!! |
u potpunosti se slazem sa tobom
|
|
|
|
|
 |
đavolče little sexy devil

|
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao

|
|
Takvih profesora uvek ima,a da li neki znaju kako se takvi profesori ponašaju-ne!E sad zašto ne-mnoge devojke umišljaju kako ih profesor gleda,kako ih odmerava od glave do pete,i onda naravno počinju da šire to i svi misle kako je taj profa sexualno opterećen manijak koji proganja učenice.Nisu ni profesori krivi kad neka devojka dođe u školu u nekoj izazovnoj kratkoj majičici,ili ode da polaže ispit u suknjici samo da bi prešla.Treba pogledati kakve su neke devojke,i šta bi sve uradile da bi završile školu.Ako same izazivaju profesore naravno da su i oni živa bića i da ne bi mogli a da ne reaguju na takvo nešto.I nisu samo devojke takve,već i momci su počeli!A one profe koji su baš opterećeni učenicama njima bi momentalno dala otkaz i oduzela bih im dozvolu za rad u obrazovnim institucijama!!!
|
|
|
|
|
 |
HAMI_LOLIC Odomaćeni član

|
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara

|
|
ma bre to je bolest to rade ljudi koji ne mogu da dodju do seksa na fin nacin
|
_________________ hami lolic je jedno stvorenje koje zivi u prasumi i napada bubasvabe koje jede da bi preziveo i... ma lazem to je samo covek od krvi i mesa isto kao i vi i doso je ovde da se zeza
:l: : :l: :i: :c: |
|
|
|
 |
sjena23 ~Shadow Lady In Love~

|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824

|
|
imali smo puno muških profesora pedofila, ali nažalost nitko nikada nije obratio pozornost na tu. U osnovnoj se nastavnik s p***pekom češao o klupe gdje su sjedile curice i svašta nam pričao. U srednjoj isto jedan takav debil. A ono najgore, što su stariji učenici ganjali mlađe učenike i učenice... šteta što tada nije zakon bio jači, a ni još nije. To je krenulo i u vrtiće, koma je pročitat da su dječaci od 5 godina zlostavljali djevojčicu od 4.... pa što je nastalo više...
Znam samo da mi djecu NITKO neće maltretirat, makar poduzela sve zakonske mjere protiv škole.
|
|
|
|
|
 |
ekonomista87 Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo

|
|
Da, ja sam imao profesorku koja je stalno lovila muskarce. A i sada na faxu ima jedan stariji profesor koji muva jednu koleginicu.
|
|
|
|
|
 |
nofrks Upućeni član

|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 295

|
|
pa lepo ih postavish negde da trg,i klinove pod nokte,i to tako da svi gledaju i normalni i nenormalni.
al sam zlochesta
|
|
|
|
|
 |
_Lanna_ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 16 Dec 2006 Poruke: 54 Mesto: Novi Sad

|
|
oljka_zel65 je napisao/la sledeće: | Da li i vi kao i ja smatrate da su nase skole pune ludih i sexualno ugrozenih profesora? |
Ja nisam imala taj slučaj u bližoj okolini ali jedna moja drugarica jeste. Nije samo jasan post osobe iznad - da li je mislila na ,,pravo vaspitavanje,, učenika ili profesora??
Jer očigledno je da neki ljudi u nekim situacijama puknu, ,,napune,, se frustracijama, postanu ozbiljno bolesni i opasni za okolinu, a najviše su naivna deca po školama. Meni su ti ljudi gori i od ubice. To su deca, koja ništa nikome nisu zgrešila, a malo je one dece koja će to odmah prijaviti - što je još gore.
|
|
|
|
|
 |
ljubica1105 Upućeni član

|
Datum registracije: 21 Jan 2006 Poruke: 328 Mesto: BENKOVAC

|
|
Ima ih ali se trebaju prepoznati i zatvoriti
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|