:: |
Autor |
Poruka |
vukicevic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Nov 2004 Poruke: 37 Mesto: Belgrade
|
|
jeste da nemam 100 postova ali zivot je pred amnom boze zdravlja bice ih na stotine.......
|
_________________ Moc pocinje onde gde se javnost zavrsava |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Pa do tad ces se morati strpeti vukicevic ili se nadati da ima neko tu pesmu pa ti je posalje e-mejlom, jer ja na zalost nemam tu pesmu
|
|
|
|
|
|
jelena_ns Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 3849 Mesto: Novi Sad
|
|
Kao sto rekoh posalji mi mail na PP pa cu ti poslati pesmu
|
_________________ "Varoši ima, što da grešim dušu, boljih i lepših al’ samo jedna je, shvaćaš, varoš u koju se vraćaš!" |
|
|
|
|
Nemanja011 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 8
|
|
dino_fox je napisao/la sledeće: | jel ima neko pesmu nikotin od natase bekvalac,al da normalno radi? |
E stvarno pesma OK radi ali verovatno imas problem sa tvojim plejerom i sa download-om, tako da je opet skines sa ovog naseg sajta.
|
|
|
|
|
|
ALPENGIRL Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 26 Nov 2004 Poruke: 205
|
|
ako nisi nasla ovu drugu, napisi mi PP, da ti posaljem link.
pozdrav.
|
_________________ - have a nice day - |
|
|
|
|
djuzba Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Feb 2005 Poruke: 7
|
|
|
|
|
djuzba Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Feb 2005 Poruke: 7
|
|
|
|
|
jelena_ns Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 3849 Mesto: Novi Sad
|
|
Poslato, javi jel sve ok. Pozdrav
|
_________________ "Varoši ima, što da grešim dušu, boljih i lepših al’ samo jedna je, shvaćaš, varoš u koju se vraćaš!" |
|
|
|
|
lukamuzika Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 107 Mesto: Novi Sad
|
|
Znam da nemam 100 postova ali ako mozete MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLIM VAS da mi okacite pesmu od serifa turkovica - poslednji boem. bio bih vam jaaaaaaaaaaaaako zahvalan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lukamuzika pravilo je ipak 100 postova da imas pravo na muzicku zelju, ali ukoliko budem naso tu pesmu, cu ti se javiti privatnom porukom! Jel moze tako?
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Imam ja pesmu ali nazalost pravila su pravila,kad bi je tebi poslala mailom svi bi to trazili
|
|
|
|
|
|
E Sanjice u istoj smo dilemi... samo sto ja ne saljem pesmu mailom, nego samo link!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|