:: |
Autor |
Poruka |
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
DA li ste bili prevareni i kako ste to preboleli?A i kako obicno preboljevate raskide
Ovo pitanje mi se cesto mota po glavi samo sto nisam znao kako da ga postavim dok nisam video da ta tema postoji u zenskom odelu.PA me interesuje kako je to kod vas(nas)muskaracca.Koliko nas to pogadja i utice na nas.
JA sam do sada bio par puta prevaren i cak sam 1 devojku uhvatio u prevari.Al tad nista nisam ucinio.Samo sam produszio dalje ko da nista nisam vido.Sto se tice preboljevanja sve lakse to podnosim dok sam ranije hteo da crknem i totalno sam se povlacio u sebe.sada pustim dan 2 zeljka bebeka istresem se i nastavim dalje.Dakle da cuejm vas i vasa iskustva....
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
Ajde ljudi nemoguce da vas nikada nijedna nijednog od vas nije prevarila(ili to ne znate) ili ostavila...PA ako je tako onda stvarno imaju pravo da se ljute na nas jer ako vas nema da se javite ovde onda to govori da smo mi ti koji varaju i ostavljaju a to ne valja.Onda imaju svako pravo da se ljute na nas i da svasta misle o nama.........
|
|
|
NikolaKO Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 332 Mesto: Kotor
|
|
Da ja znam nijedna me djevojka nije prevarila ali zato znam da me cura koja mi je najvise od svih znacila(sa njom sam bio skoro 2 godine) ostavila poslije godinu i 9 mjeseci(prvi raskid) totalno iznenada i smuvala se potajno sa drugim.Ta im je veza trajala 4 dana i na kraj se meni vratila al ja vise nikad nisam bio isti.Osjecao sam kako se iz dana iz dana sve vise i vise hladim,bili smo jos malo zajedno i na kraj sam ja nju ostavio,zvala me poslije toga tj i dalje me zove i sve al nema sanse da bi se sa njom mirio iako je jos koliko toliko volim...!
|
_________________ The Doctor... |
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
mozda i jesam,ali ono sto ne znas ne moze da te boli
|
|
|
|
|
|
ljiljka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 59
|
|
|
|
|
XduleX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183
|
|
Prvo nikada nisam bio prevaren. Pa ako ti je do nekoga stalo, a njemu nije do tebe.. stvarno je tesko, ali cim te je prevarila znaci da vise to nije bilo to. Sto se tice teme preboleti nekoga...drzi se drugova, izlazi ne misli na to i prodje cas....uz put nadjes i drugu...
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
|
grgam LooDjak
|
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 1591 Mesto: tu u blizini
|
|
ja i ne mogu jos previse o ovoj temi jer sam dosta mlad al ka bi mene sadasnja cura prevarila ja bi se tu noc napio ko stoka i sutra bi krenuo ispocetka ko da nista nie bilo
|
|
|
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442
|
|
Bio sam prevaren i crkla da Bog da!
Varala me i jos uvek me onako ''flertuje'' i misli da ne znam sto se zabavlja sa mojim drugom! KRAVA!
Podnosio sam tesko ali sada se glupiram i boli me K***C za nju! pozdrav i Rizmale burazeru dobra Ti je ova Tema!
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
g_bmw_m3 je napisao/la sledeće: | Bio sam prevaren i crkla da Bog da!
Varala me i jos uvek me onako ''flertuje'' i misli da ne znam sto se zabavlja sa mojim drugom! KRAVA!
Podnosio sam tesko ali sada se glupiram i boli me K***C za nju! pozdrav i Rizmale burazeru dobra Ti je ova Tema! | Da tema je dobra i pala mi je na pamet na osnou mojih nekadasnjih iskusttava(sada srecom imam devojku s kojom mi je super i za koju znam da nikad to ne bi uradila) a i skorasnjeg iskustva mog druga(tj u doba kad sam postavio temu...)pozzzzzzz i tebi G.........
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Nije me ni jedna do sada prevarila, ustvari mozda neka kuja i jeste ali ja to nisam nikad saznao. Uglavnom kada bi me prevarila ako sam jako zagrejan onda bi se mozda razocarao ako nisam onda bi ija nasao neku drugu... Pa mladi smo, zbog cega padati u depresiju?!
|
|
|
|
|
|
***RaZoR*** Dobro upućeni član
|
Godine: 29
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 518 Mesto: Beograd
|
|
jos nijednom me riba nije prevarila ali cesto me zbog drugog ispale i to mi je ustvari ista stvar
|
|
|
|
|
|
merjadok Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 26 Jan 2007 Poruke: 72
|
|
NikolaKO je napisao/la sledeće: | Da ja znam nijedna me djevojka nije prevarila ali zato znam da me cura koja mi je najvise od svih znacila(sa njom sam bio skoro 2 godine) ostavila poslije godinu i 9 mjeseci(prvi raskid) totalno iznenada i smuvala se potajno sa drugim.Ta im je veza trajala 4 dana i na kraj se meni vratila al ja vise nikad nisam bio isti.Osjecao sam kako se iz dana iz dana sve vise i vise hladim,bili smo jos malo zajedno i na kraj sam ja nju ostavio,zvala me poslije toga tj i dalje me zove i sve al nema sanse da bi se sa njom mirio iako je jos koliko toliko volim...! | Mene posle više od 3 godine. Takve su devojke u prvoj vezi. Posle nekog vremena osećaju da gube slobodu, a kad shvate da je to mala cena bude kasno. Posle je kao podgrejan ručak. Ja sam, a mislim da to važi za većinu muškaraca mnogo manje osetljiv na fizičku prevaru, dok je zenama to veći problem. Više bi me povredilo da saznam da se dopisuje sa nekim, na chat-u ili slično, nego da je zateknem sa drugim. Zato što mi je bitno ono što ona oseća. Seks može da bude samo hir, ali tajno zaljubljivanje u nekog izbacuje svaki smisao iz veze. Fizički ne znam da li su me varale, ali emotivno jeste jedna.
|
|
|
|
|
|
|