:: |
Autor |
Poruka |
Crvena_Kiselina Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 01 Jun 2006 Poruke: 81 Mesto: Donnington Park...negde na sredini...
|
|
Da li neko mozda slucajno zna da li postoji izdavacka kuca kod nas u Srbiji da izdaje notne knjige nasih poznatih bendova? Npr. Corba, YU Grupa, Partibrejkers, itd. Znaci, originalne note pesama stampane za javnu distribuciju. Trazio sam u NS-u i nasao sam par starih notnih knjiga sa starogradskim pesmama, ali to je sve. A, nedavno mi je neko poklonio i knjigu pesama sa akordima od Bijelog Dugmeta, nema ime izdavaca ni autora, a sadrzaj je bukvalno kao tabovi sa neta(nije da se bunim) pa se zaista pitam da li tako nesto ima i kod nas dole?
*Crvena Kiselina*
|
_________________ - Praticu takt tvojih prstiju i plesati kroz zavese,
uplescu ti se u kosu i mirisati po sobi
a nece me biti i neces znati da postojim.
Povescu te u novi svet, u sretne godine
popicu ti oziljke sa duse, dacu ti ljubav
pomericu za tebe zvezde
a nece me biti i neces znati da postojim! - |
|
|
|
|
Amerigo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 202
|
|
i ja sam trazio dugo vremena note popularne muzike. ali najbolje je da potrazis na internetu. postavicu ti linkove kada ih nadjem.
|
|
|
|
|
|
Crvena_Kiselina Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 01 Jun 2006 Poruke: 81 Mesto: Donnington Park...negde na sredini...
|
|
Ja sam dosta kopao po internetu ali nisam uspeo nista naci. Ako si im ti usao u trag, hehe .....svaka cast. Cenio bih bilo kakav ponudjeni tracak nade da tako nesto ipak postoji.
*Crvena Kiselina*
|
_________________ - Praticu takt tvojih prstiju i plesati kroz zavese,
uplescu ti se u kosu i mirisati po sobi
a nece me biti i neces znati da postojim.
Povescu te u novi svet, u sretne godine
popicu ti oziljke sa duse, dacu ti ljubav
pomericu za tebe zvezde
a nece me biti i neces znati da postojim! - |
|
|
|
|
kumalu Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 69
|
|
I ja sam trazila po netu i nista.Onda sam digla ruke od toga i potrazila po knjizarama sta mi treba.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|