:: |
Autor |
Poruka |
beautiful Odomaćeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Apr 2005 Poruke: 2629 Mesto: Vienna
|
|
Imam 1 wmv film od jedno 10 minuta, a nikako ne mogu da nadjem converter, sa kojim ogu da ga prebacim u avi ili mpg, nebitno (mada bi radije avi).
Svaki program koji sam do sad probala da skinem je free trial verzija, koja mi konvertuje npr. samo prva 2 minuta od filma.
Da li neko zna neki besplatni program, pomocu kojega mogu da konertujem ceo film ili da li neko moze da mi posalje srtup ako ima tako nesto?
Hvala unapred.
|
|
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
WinAVI Video Converter, mislim da je najjednostavniji za te stvari, ali nije besplatan. No, to nije neresiv problem... salji PP za resenje...
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
može i virtualdub ja sam preko njega to radio i nije pravio problema.mada neki su prijavili da pravi sa wma
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
mate0906 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 28 Sep 2006 Poruke: 5
|
|
Google i pa si nađi neki program
|
|
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
winavi jako dobar i brz soft, ukoliko budes trebala registrovanu verziju, javi se slobodno
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
Sillmarill Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Maj 2006 Poruke: 76
|
|
mislim cak u neru 7 da mozes to, tj. nero vision
|
_________________ when he went down south across the border, left the chaos and disorder |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
roxio 9 suite definitivno ima sve u sebi ili dr.divx
|
|
|
Axios Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Jul 2006 Poruke: 122
|
|
|
|
|
SerbianGhost Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Feb 2005 Poruke: 55 Mesto: Novi Sad
|
|
VideoZila odradjuje sve to u jednom kliku. Na svaki video fajl kad odradis desni klik imas opciju da konvertujes u ponudjene video formate. Uz sve to program je besplatan.
|
|
|
|
|
|
fido88 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Sep 2006 Poruke: 26
|
|
Najbolji ti je WinAvi zatim Nero Vision.WinAvi5 je cini mi se besplatan proveri na njihovom sajtu.
Cao
|
|
|
|
|
|
studios Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 44 Mesto: Banja Luka
|
|
AGK mislim da se tako zove auto gnordian ili pokusaj virtual dub
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|