:: |
Autor |
Poruka |
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Super film! Mada je, kao i 99,99% americkih filmova, jako predvidiv. Ali vredi pogledati!
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
pa nije me toliko odusevio koliko su najavljivali da je dobar extra ovo ono...tipicna prica o usponu i padu.... e sad naravno ukusi se razlikuju....
|
|
|
Ok_cura Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 27 Avg 2006 Poruke: 193 Mesto: Sarajevo
|
|
drama dobar film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
_________________ U_sVaKoM_SlUcAjU_Ok_CuRa |
|
|
|
|
Mrki_000 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Avg 2006 Poruke: 3
|
|
Video sam film! Strava ja! Ali moglo je malo bolje da se zavrsi.
|
|
|
|
|
|
Sandan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Nov 2006 Poruke: 67
|
|
Film je super, kao i sve sto odradi Clint i sto odglumi Hillary.
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Šta god mislili, željeli bolji kraj ili ga već naslutili, poredili ga sa Rokijem ili ne, jedno je činjenica: Klint Istvud i Morgan Frimen, dva glumca izuzetnog potencijala i sjajnih uloga, sama Istvudova režija ni malo ne sliči na režiju filma Roki, makar meni, a o izrazima lica Hilari, da i ne govorimo. Film mi je i fantastičan, upravo zbog kraja, podli udarac i kraj jednog života. Kraj, koji je pao na dušu i ruke jednog okorjelog trenera, ali sa velikom dušom. Sjajan film i zaslužio je Oskara u potpunosti.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|