:: |
Autor |
Poruka |
zzbabac Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Nov 2006 Poruke: 22
|
|
Imam kvalitetnu fonoteku rock glazbe iz 60-70ih godina, masu starih hitova i legendi rocka, ako je netko zainteresiran neka se javi. No najprije neka mi objasni kako da mu to posaljem, jer sam ja stara kuka koja se i ne snalazi najbolje sa ovim cudesima.
Sta je djecurlijo jeste li culi za Stonese iz mladih dana, Creedence, Led Zeppeline, ZZ Top, Deep Purple, Queen, T-Rex, Sweet, Slade i jos mnoge druge legende koje su prasile pravu mjuzu. U prvoj ponudi zaboravih taj e-mail pa vam evo sad:zzbabac@yahoo.com
Tko se javi neka mi i napise kako da mu posaljem i koliko se moze poslati pjesama jednim e-mailom. Ja ih imam stvarno dosta(nekoliko tisuca).
|
_________________ Vazno je letjeti! |
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
E neko da nudi muziku koja meni odgovara...Za pocetak ako moze...
Deep Purple-Sweet child in time
Evo i mail-a: chica.dolce@gmail.com
|
|
|
|
|
|
zzbabac Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Nov 2006 Poruke: 22
|
|
Poslao sam, no ne znam hoce li biti u redu jer bas nisam vican sa tim forama, ali ako je u redu zelim ugodno slusanje.
|
_________________ Vazno je letjeti! |
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Stigla je...Sve je ok.Hvala
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|