:: |
Autor |
Poruka |
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Devojke, kada se šminkate sigurno na određenom delu lica provedete najviše vremena?! E sad, da li su to oči, usta, obrazi ili nešto drugo ? Šta volite najviše da istaknete?
Ja volim najviše da ističem oči i jako puno vremena se zadržavam na očima, ostalo sve stavim na brzinu!
|
|
|
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
oci tekodje.
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
usne ...
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
oci i usne..........
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
jelena90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Okt 2006 Poruke: 433 Mesto: Beograd
|
|
Citat: | Ja volim najviše da ističem oči i jako puno vremena se zadržavam na očima, ostalo sve stavim na brzinu! |
i ja...
|
_________________ Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!! |
|
|
|
|
nenica1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Apr 2006 Poruke: 221
|
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Ja se retko kad shminkam,ali kad se shminkam,takodje volim da istaknem ochi i to nekim luuudim bojama...
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Najviše pazim da mi je puder dobro razmazan i da mi je boja kože ujednačena. A onda na red dolaze oči i usne, ali i ne moraju. Puno mi je važnija podloga.
|
|
|
|
|
|
mariolina Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 13 Jun 2004 Poruke: 84
|
|
Retko retko kad se šminkam, a onda je to nešto recimo diskretnije ... možda jedino volim da maskara bude baš baš... ovo ostalo izbegavam.
|
|
|
|
|
|
emmi Odomaćeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 2041
|
|
oci i usne....
|
|
|
KatriX Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Okt 2006 Poruke: 136
|
|
Volim da istaknem svoj oblik usana..
|
|
|
|
|
|
Goga_16 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jun 2006 Poruke: 6
|
|
i ja također najviše istaknem oči jer su lijepe!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|