:: |
Autor |
Poruka |
stevakrpelj Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 22 Mar 2005 Poruke: 31
|
|
Gledam kako se blizi privatizacija klubova sve je vise nekih likova koji su se obogatili na nesreci ovog naroda.Sve se nesto motaju oko fudbalskih klubova ,muka mi je od njih,zbog njih vise ni na fudbal necu ici,njima je svejedno ko igra u klubu bitno je da donosi novac,ja tako ne gledam na to.
|
_________________ Moj klub je prvak bio, i opet ce biti on,
a Ja zelim samo jedno da Zvezda bude sampion... |
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Pa neki kazu da je privatizacija domacih klubova najbolje resenje, cak je o tome pisano i odje na sajt, ali TAJ sto ce da kupi taj klub kupice ga iz svog interesa , ane iz interesa drzave, igraca ili navijaca.
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
U Srbiji fudbal vise nije igra!U Srbiji fudbal je samo "nacin" da se zaradi novac.To je sada samo cist biznis i marketing pok okriljem kriminala i mafije.Svako ko danas kupi neki fudbalski klub iz Srbije, kupice ga iz cistog (svog) interesa i koristice mu uglavnom za "pranje novca" i kao pokrice za neke druge poslove i nacine na koji zaradjuje taj novac.
|
_________________ Master |
|
|
|
|
ma11 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jun 2006 Poruke: 97
|
|
ima se moze se!
|
|
|
|
|
|
dovla1982 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 83
|
|
to je normalna pojava u "banana" zemljama.. kao sto je nasa
iste pojave se mogu sresti u Bugarskoj, Rusiji, Ukrajini... i slicnim ..
ipak se u fudbalu okrece veliki novac, vrlo lako se moze oprati.. tako da
dok je i fudbala kod nas bice i kriminalaca u njemu
|
|
|
|
|
|
dragon8126 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Dec 2005 Poruke: 92
|
|
Odavno je fudbal kod nas u rukoma kriminalaca,jer kako drugacije nazvati ljude koji sede u vrhu fudbalskog saveza koji samo brinu o tome kako sto vise da napune dzepove,i da pozivaju mamine i tatine sinove u reprezentaciju.Takodje cim se neki domaci tim plasira u ligu sampiona,potrce da prodaju igrace a onda se pitaju zasto su nas na takmicenju izblamirali.Ni nasi fudbaleri nisu nista bolji,dok igraju na strani kidaju se na terenu,a kada igraju za reprezentaciju setju se po terenu kao manekeni,cast pojedinima koji ovo ne rade vec ostave sve na terenu.
|
|
|
|
|
|
zmajpaja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 28 Avg 2005 Poruke: 64
|
|
u svim sportovima su lopovi
|
|
|
|
|
|
gewilon Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Feb 2005 Poruke: 163
|
|
Miljan Miljanic je i dalje glavni u nasem fudbalu! Glavni i dalje i za reprezentaciju (zato sto i prosli onako kako smo prosli na svjetskom prvenstvu) i za klubove.
Dok se ne makne ekipa oko njega i on sam, necemo mi gledati jos svjetlosti na kraju tunela
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
gewilon je napisao/la sledeće: | Miljan Miljanic je i dalje glavni u nasem fudbalu! Glavni i dalje i za reprezentaciju (zato sto i prosli onako kako smo prosli na svjetskom prvenstvu) i za klubove.
Dok se ne makne ekipa oko njega i on sam, necemo mi gledati jos svjetlosti na kraju tunela |
A otkud tebi to da je Miljanic glavni u svemu tome?
|
_________________ Master |
|
|
|
|
zli_dis Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Maj 2006 Poruke: 110 Mesto: Backo Dobro Polje
|
|
Dragan Stojkovic Piksi - Ubedljivo najveci mafijas i lopov u sportu!!!
|
_________________ - BACKO DOBRO POLJE - |
|
|
|
|
booksna_tata Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Nov 2006 Poruke: 45 Mesto: Zagreb
|
|
|
|
|
dosadno_mi_pa_sta Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jan 2007 Poruke: 84 Mesto: tu preko bare
|
|
to je zalosno sto se kriminal i pranje para uplelo u sport!! al jbg-a ovo je Srbija sve je ovde moguce tako da jedino klubovi mogu da opstanu ako ih drzi neki krimos koji ce da finansira klub opremom!!
|
_________________ ja ja u zivotu imam sve!! |
|
|
|
|
|