www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kome je lepse?
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
colovic_vladan
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 04 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 03, 2006 9:36 pm    Naslov poruke: Kome je lepse? Na vrh strane Na dno strane

Kome je lepse u sexu muskarcima ili zenama?

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 03, 2006 10:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da je i jednima i drugima fenomenalno ako se vole i ako uzivaju jedno u drugom.U suprotnom necu ni da komentarisem.......

....tvoj i u dobru i u zlu....

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 03, 2006 11:18 pm    Naslov poruke: Re: Kome je lepse? Na vrh strane Na dno strane

colovic_vladan je napisao/la sledeće:

60 % žena nikada u životu ne doživi orgazam, a one druge ga mogu doživjeti samo stimulacijom klitorisa ili oralnim seksom. Vaginalno gotovo nijedna.
No žene mogu svršiti dva puta zaredom i imaju sposobnost da dožive višestruki orgazam. Kad sve zbrojim rekla bi da je ljepše muškarcima jer oni svrše svaki put, lijevo ili desno, malo sprijeda malo straga, uvijek im je dobro Laughing

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 04, 2006 9:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Crno i zlatno je napisao/la sledeće:
colovic_vladan je napisao/la sledeće:

60 % žena nikada u životu ne doživi orgazam, a one druge ga mogu doživjeti samo stimulacijom klitorisa ili oralnim seksom. Vaginalno gotovo nijedna.
No žene mogu svršiti dva puta zaredom i imaju sposobnost da dožive višestruki orgazam. Kad sve zbrojim rekla bi da je ljepše muškarcima jer oni svrše svaki put, lijevo ili desno, malo sprijeda malo straga, uvijek im je dobro Laughing
Pa ne bi se slozio s tobom.Moja devojka svrsi i po par puta tokom vodjenja ljubavi.Nego danas jako malo zena ssvrsava jer se sve tto danas svelo na instant sex kao sto nam je i zivot danas sve na brzinu.I mislim da je tu stvar koliko muskarac oce i koliko mu je stalo da mu i partnerka uziva.Ako hoce da se potrudi pa svrsice skoro svaka zena vaginalnim putem.A medicinski je dokazano da oko 15% zna ne moze da ima orgazam a ne 60% koliko sam ja upucen a veoma dobro pratim tako neke stvari jer me interesuju....kao sto ima zena koje ni ne prime a vec svrse doduse i njih je oko 10-ak %....

makaveli_blok70
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 05 Okt 2006
Mesto: ~~blok 70~~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 04, 2006 6:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rizmal je napisao/la sledeće:
Mislim da je i jednima i drugima fenomenalno ako se vole i ako uzivaju jedno u drugom.U suprotnom necu ni da komentarisem.......

Slazem se sa tobom!

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 04, 2006 6:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nego danas jako malo zena ssvrsava jer se sve tto danas svelo na instant sex kao sto nam je i zivot danas sve na brzinu.I mislim da je tu stvar koliko muskarac oce i koliko mu je stalo da mu i partnerka uziva.....

I ja dobro pratim te stvari. Laughing Jer me zanimaju. I baš zbog ovoga što si naveo 60% žena ne doživljava orgazam za vrijeme seksa. Čitala sam to na webu, mislim prije 2 mjeseca, ne znam točno koja je stranica, ali znam da je bilo neko veliko istraživanje. Žalosna statistika Rolling Eyes

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 04, 2006 6:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Crno i zlatno je napisao/la sledeće:

Nego danas jako malo zena ssvrsava jer se sve tto danas svelo na instant sex kao sto nam je i zivot danas sve na brzinu.I mislim da je tu stvar koliko muskarac oce i koliko mu je stalo da mu i partnerka uziva.....

I ja dobro pratim te stvari. Laughing Jer me zanimaju. I baš zbog ovoga što si naveo 60% žena ne doživljava orgazam za vrijeme seksa. Čitala sam to na webu, mislim prije 2 mjeseca, ne znam točno koja je stranica, ali znam da je bilo neko veliko istraživanje. Žalosna statistika Rolling Eyes
kao sto sam reko to je najvise zbog toga sto tu nema vise vodjenja ljubavi vec se sve svelo na instant sex...

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Godine: 41

Datum registracije: 20 Jun 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 05, 2006 4:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nemam nista vise da dodam....ljubav iskrena i duboka garantuje pravo zadovoljstvo...

....tvoja i u dobru i u zlu....

Kobass
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 23 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 05, 2006 6:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo stoji, ali ako zena svrsi mozda je ipak malo bolje njoj...a i sve je to relativno kako bi ajnstajn rekao! Very Happy

cales
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 61

Datum registracije: 06 Nov 2006
Mesto: boljevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 06, 2006 1:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa kad ceses uvo kome lepse uvu ili prstu?

mc dralje
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 28 Okt 2005
Mesto: podgorica cg

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 06, 2006 1:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zavisi od raspolozenja... 8)

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 06, 2006 7:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cales je napisao/la sledeće:
Pa kad ceses uvo kome lepse uvu ili prstu?

hahahhahahahahah,gde se toga seti.Svaka cast

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Kome je lepse? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 1 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon