:: |
Autor |
Poruka |
colovic_vladan Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371
|
|
Kome je lepse u sexu muskarcima ili zenama?
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Mislim da je i jednima i drugima fenomenalno ako se vole i ako uzivaju jedno u drugom.U suprotnom necu ni da komentarisem.......
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
colovic_vladan je napisao/la sledeće: | Kome je lepse u sexu muskarcima ili zenama? |
60 % žena nikada u životu ne doživi orgazam, a one druge ga mogu doživjeti samo stimulacijom klitorisa ili oralnim seksom. Vaginalno gotovo nijedna.
No žene mogu svršiti dva puta zaredom i imaju sposobnost da dožive višestruki orgazam. Kad sve zbrojim rekla bi da je ljepše muškarcima jer oni svrše svaki put, lijevo ili desno, malo sprijeda malo straga, uvijek im je dobro
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | colovic_vladan je napisao/la sledeće: | Kome je lepse u sexu muskarcima ili zenama? |
60 % žena nikada u životu ne doživi orgazam, a one druge ga mogu doživjeti samo stimulacijom klitorisa ili oralnim seksom. Vaginalno gotovo nijedna.
No žene mogu svršiti dva puta zaredom i imaju sposobnost da dožive višestruki orgazam. Kad sve zbrojim rekla bi da je ljepše muškarcima jer oni svrše svaki put, lijevo ili desno, malo sprijeda malo straga, uvijek im je dobro | Pa ne bi se slozio s tobom.Moja devojka svrsi i po par puta tokom vodjenja ljubavi.Nego danas jako malo zena ssvrsava jer se sve tto danas svelo na instant sex kao sto nam je i zivot danas sve na brzinu.I mislim da je tu stvar koliko muskarac oce i koliko mu je stalo da mu i partnerka uziva.Ako hoce da se potrudi pa svrsice skoro svaka zena vaginalnim putem.A medicinski je dokazano da oko 15% zna ne moze da ima orgazam a ne 60% koliko sam ja upucen a veoma dobro pratim tako neke stvari jer me interesuju....kao sto ima zena koje ni ne prime a vec svrse doduse i njih je oko 10-ak %....
|
|
|
makaveli_blok70 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | Mislim da je i jednima i drugima fenomenalno ako se vole i ako uzivaju jedno u drugom.U suprotnom necu ni da komentarisem....... |
Slazem se sa tobom!
|
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!! |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: |
Nego danas jako malo zena ssvrsava jer se sve tto danas svelo na instant sex kao sto nam je i zivot danas sve na brzinu.I mislim da je tu stvar koliko muskarac oce i koliko mu je stalo da mu i partnerka uziva..... |
I ja dobro pratim te stvari. Jer me zanimaju. I baš zbog ovoga što si naveo 60% žena ne doživljava orgazam za vrijeme seksa. Čitala sam to na webu, mislim prije 2 mjeseca, ne znam točno koja je stranica, ali znam da je bilo neko veliko istraživanje. Žalosna statistika
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | rizmal je napisao/la sledeće: |
Nego danas jako malo zena ssvrsava jer se sve tto danas svelo na instant sex kao sto nam je i zivot danas sve na brzinu.I mislim da je tu stvar koliko muskarac oce i koliko mu je stalo da mu i partnerka uziva..... |
I ja dobro pratim te stvari. Jer me zanimaju. I baš zbog ovoga što si naveo 60% žena ne doživljava orgazam za vrijeme seksa. Čitala sam to na webu, mislim prije 2 mjeseca, ne znam točno koja je stranica, ali znam da je bilo neko veliko istraživanje. Žalosna statistika | kao sto sam reko to je najvise zbog toga sto tu nema vise vodjenja ljubavi vec se sve svelo na instant sex...
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | Mislim da je i jednima i drugima fenomenalno ako se vole i ako uzivaju jedno u drugom.U suprotnom necu ni da komentarisem....... |
nemam nista vise da dodam....ljubav iskrena i duboka garantuje pravo zadovoljstvo...
|
|
|
Kobass Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Jul 2006 Poruke: 189
|
|
Ovo stoji, ali ako zena svrsi mozda je ipak malo bolje njoj...a i sve je to relativno kako bi ajnstajn rekao!
|
|
|
|
|
|
cales Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 61
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 2 Mesto: boljevac
|
|
Pa kad ceses uvo kome lepse uvu ili prstu?
|
_________________ kurosava |
|
|
|
|
mc dralje Upućeni član
|
Datum registracije: 28 Okt 2005 Poruke: 374 Mesto: podgorica cg
|
|
zavisi od raspolozenja... 8)
|
_________________ nismo zgodni al smo nezgodni |
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
cales je napisao/la sledeće: | Pa kad ceses uvo kome lepse uvu ili prstu? |
hahahhahahahahah,gde se toga seti.Svaka cast
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|