:: |
Autor |
Poruka |
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
makaveli_blok70 je napisao/la sledeće: | vladeling je napisao/la sledeće: | Sve mi je ovo pomalo smesno...Kao igranje male dece, hocu da piskim - necu da piskim...OK, ja postujem vasu odluku da ne idete na Jug, mada mi nije malo jasno zasto uopste idete i na gostovanja, ali dobro, ipak je to vasa odluka...ALI...ako vec bojkotujete, onda ste trebali da izdrzite DO KRAJA, a ne da prekidate, pa na jednu utakmicu idete(znate koju ), kao samo ovu utakmicu prekidamo, pa posle nastavljamo...Bojkot znaci do kraja, dok ne uradite to sto ste zapoceli, ali...to izgleda vi ne mozete... |
Prvo bojokt po dogovoru je trebao da bude svih utakmica Partizana dok uprava ne da ostavke...
Pa je napravljen nov dogovor!Da se ide na gostovanja i da se proziva uprava !!!
A sto se tice derbija dogovor je bio da se ide na JNA na derbi i da se proziva uprava i bodri klub a sto se tice cigana da se ponasamo kao da ne postoje kao da je izmedju nas zid!!!Sto je i ucinjeno celih 90 minuta je prozivana uprava i bodrio se klub,a da niujedna pesma niti bilo kakvo skandiranje nije upuceno ciganima!!!
Jel ti sad jasno...Nadam se da jeste
Grobari izdrzite koliko god treba!Nase danas za bolje sutra!!!
~~Blok70~~ |
ovo me interesuje, dobro niste pevali ali su vam transparenti bili upučeni ili češ i it reči da ne možete da kontrolišete svoje navijače, ko što je ovde več bilo rečeno.
ubili ste derbi, mada dobro, poštujem ja vašu borbu, ali ajde ljudi saberite se, način na koju bojkotujete smešan je, na gostovanje idete a na JNA vas nema, ili bojkotujte sve ili ništa, na pola radite.
A vašu upravu, kao i svaku, zabole patka što vi bojkotujete, bojkotujete več dugo, a ni odgovora niste dobili, nije to samo problem patliđana, nego svih klubova, upravu zabole za navijače.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
makaveli_blok70 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~
|
|
Pa neko se nasao pametan pa tudjim qrcem koprive mlati!!!Niko za njima nije dao pa ostanu na duznosti koliko god hoce!!!Bojkot je prvo pocela navijavka grupa ShadowS koaj je krenula u bojkot zato sto su zabranili bajrake i zastave na utakmici i onda je polako krenulo sve nizbrdo uprava je zabranila da kacimo zastave pa debakl sa Artmediom(hoce u LS najprofitnije takmicenje na svetu a da ne uloze ni dinara!E pa su videli da ne moze!) pa onda debakl u UEFA kupu sa Makabi (petah tikvom (sta bi tek nam uradio Tel Aviv)), pa obecaju bolju igru i sve i daju za DZ da udjemo protiv OFK-e pa i tu izgubimo sa 0:1!!!PA svako normalan bi dao ostavku...A da bojkot nije samo zbog toga nego zato sto uprava jos nije tela da trosi ni dinara da navijace pomogne barem sto se tice viza i puta za navijace kada su gostovanja nego sve sami da placamo!!!
A sto se tice samog bojkota ja sa tim nemam veze ja radim onako kako se dogovorimo, a dogovor je takav...
|
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!! |
|
|
|
|
andrejko Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 24 Maj 2004 Poruke: 748 Mesto: Nis
|
|
pa kod kuce
|
_________________ Bolje biti malo lud, nego malo pametan.
Lanac je jak koliko i njegova najslabija karika.
Da mi neko da 3 dana da cepam drva, 2 dana bih ostrio sekiru. |
|
|
|
|
ERIC CANTONA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 08 Dec 2006 Poruke: 73 Mesto: Beograd
|
|
Totalni raspad od kluba komplet zajedno sa ekonomom
Obrukase se i u uefa kupu...
Inace Livorno nije nikakav klub,i izgleda da ce zajedno sa partizanom ispasti iz ovogodisnje grupe lige uefa...
|
_________________ Posle svakog pada ustajem,nikad ne odustajem,jaci postajem,do kraja ostajem! |
|
|
|
|
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
Sta reci, ostase nam i Zeka i Bjeka...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|