:: |
Autor |
Poruka |
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
Ova serija isla je na B92, sad uskoro treba da krene nastavak. Prekinuli su,kad je najzanimljivije...... Zaplet serije je ono zesci od bilo koje spanske serije,i nije tako glupa kao sto joj je naziv glup Meni je jako zanimljiva,bas sam se navukla zapetljana radnja,dobre ribe,dobri tipovi,extra garderoba,kuce,kola....
Sta vi mislite o seriji? Da li ste je pratili? Da li jedva cekate nastavak?
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
U pravu si da su prekinuli kad je najzanimljivije. U poslednjoj epizodi koju sam odgledao je onaj lik (vara ga zena) upucao kapitena. Ne znam koja je to po redu bila epizoda, ali je bas zanimljiva serija. Najdrazi lik mi je onaj mladi fudbaler (pomogao je silovanoj devojci) i njegova zenica (jest' da je malo naivna, ali jos je mlada i neiskusna za taj svet). Sto i pokazuje serija, tj. kako se zivi u tom svetu. Zao mi je ali zaboravio sam imena likova. Navucen sam i ja, jedva cekam da se ponovo vrati na B92.
|
|
|
Ninaa Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 539
|
|
Odusevljena sam serijom........
Gledam je od samog pocetka.Napokon su krenule nove epizode.Zao mi je sto je Bruno ubio Konrada jer mi je najzanimljiviji deo bio dok su on i Amber bili glavni.........
Sve u svemu, serija je super.......
|
_________________ Uzimam SVE sto mi zivot pruza |
|
|
|
|
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
Ninaa je napisao/la sledeće: | Napokon su krenule nove epizode. |
Kad, na kom kanalu i u koliko sati?
Ninaa je napisao/la sledeće: | Zao mi je sto je Bruno ubio Konrada jer mi je najzanimljiviji deo bio dok su on i Amber bili glavni........ |
Koliko su posle te, prikazali jos epizoda?
El ga je stvarno ubio ili samo ranio (ste bi bilo skoro nemoguce, onakvim hitcem iz patronke (koliko se secam), razneo mu je stomak)?
|
|
|
umeko Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Feb 2006 Poruke: 24
|
|
Jeste,ubio ga je...prikazuje se nedeljom,u 13h i posle te ep su prikazali jos 2,ja mislim...najbolja serija trenutno...tanja mi je najbolja...najveca k****
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Zanimljiva, u početku mi se činilo i pomalo bolesna serija (u smislu da prikazuje bolesne međuljudske odnose), ponajviše volim da ih slušam, profesionalna deformacija
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Pogledala nekoliko minuta prve epizode i definitivno odlucila da je jako glupa serija i prestala je gledati...ma bezveze
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
Pocele su nove epizode,malo je glup termin nedelja u 13h al ajde.... Al su ga zakomplikovani,sad je malo i bolesno,svako sa svakim mada i dalje mi je extra a ribe u seriji su jako dobro obucene
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
ja sam gledala i svidjela mi se napeta je dobri likovi i prica Naravno nikakva umjetnost ali sve je bolje od meksickih sapunica
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Jedna od boljih serija, koja moze biti istinita vise od 50%.
Malo je samo bezveze sto je pustaju samo 1 nedeljno, pa do sledece nedelje se ubijes cekajuci.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
8ivan9 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 577 Mesto: Nedodjija
|
|
serija je super, koliko ima epizoda?
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|