:: |
Autor |
Poruka |
H@usto® Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Jan 2005 Poruke: 182 Mesto: Human Mind

|
|
A sta bi rekao na to da je "taj lik", osvojio prvo mesto za ozvucenje na poslednjem Tuning Show-u? Dajte, ne lupajte bre.... Pricate, a ne znate iskustva. Znaci mora da bude nemacko, pa da valja? To sto se SAL tek "sad" pojavio, ne znaci da nije kvalitet. Ali, ok, svako ima pravo na svoje misljenje...
|
_________________ Ne ide mi potpis preko tastature... |
|
|
|
 |
zeroyciil Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 16 Dec 2005 Poruke: 5

|
|
Kao prvo SAL nije Madjarski vec je made in China , samo se pakuje u madjarskoj, to vam pise na svakoj kutiji.Kvalitet je u rangu niskih i monakora. Imaju oni i kvalitetnijih zvucnika, ali su oni skuplji.Zastupnik za SCG je elementa iz subotice. Sto se mene tice nisu losi u odnosu cena kvalitet, cak sta vise najbolja ponuda.Ali nisu za neku takmicarsku klasu, nisam primetio da su do sada zauzeli bilo koje zapazeno mesto.Isli su po srbiji i prezentovali ozvucenje, ali nemogu ni da pridju ALPINE.
|
|
|
|
|
 |
msurovy Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 88 Mesto: Backi Petrovac

|
|
Po meni Sal nije neka marka na trzistu ali definitvno su jeftini a nije sad najgora moguca solucija. Kolko para tolko muzika ali nemaju svi pare za JBL, Alpine... Kad bih imao love onda bih uzeo MTX od 22''.....ah taj Pimp my ride...
|
|
|
|
|
 |
biske Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 369 Mesto: mirijevo

|
|
madjari za te pare nije los al jedino sto im valja to je pro serija al to kod nas nema
|
|
|
|
|
 |
nesa1 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 31

|
|
Imao sam njihova 2 woofeera po godinu dana extra su radili ali ipak sam ih prodao jer nisam bio bash pouzdan u njih...
Istina je da lepo rade i da je solidna cistina zvuka ali kazu da kasnije posle nekoliko god. pocinju kvarovi: kalem, vesanje, itd...
Posle kvara nekog zvucnika po meni vise nije to to...
|
_________________ FOOORD ZAKOOON
NST-club
San mog zivotaaa
 |
|
|
|
 |
sim02 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 6 Mesto: Belgrade

|
|
vidim da ima i onih koji stvarno dobro poznaju SAL. Ja sam do pre dve god. bio menadzer prodaje u Salu i istina je da je to Kineska kompanija koja je napravila predstavnistvo u Madjarskoj kako bi se probila na Evropsko trziste. Iskreno kvalitet nije bas na prvom mestu ali cena im i9 jeste prilicno niska. Naravno za one koji traze ozbiljniju muziku u kolima mogu da botraze njihovu BEAST seriju, koja ima neverovatno dobar zvuk. NJihove bazuke za 4000-5000din su zadovoljavajuce za te pare jer im je memrana od Cavlar-a! Sada je izasla serija ORANGE koja je u klasi Pionee-a, ustvari za nijansu slabija. Naravno i u toj klasi im je cena manja od konkurenstkih firmi!!!
I SAL-ova radnja u Beogradu je u Kumodraskoj uluci
[Edit by Daca: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
_________________ Lep,zgodan,neophodan |
|
|
|
 |
boolero Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 265 Mesto: Beograd

|
|
Imam SAL pojacalo i woofer, al ih josh nsiam probo kod sebe kako zvuce...kod ortaka u kolima se neshto i nisu pokazali,al za te pare nema bolje od SAL-a...
|
_________________ Opel Kadet E 2.0
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia |
|
|
|
 |
himalaja Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 31 Maj 2005 Poruke: 28 Mesto: Novi Beograd

|
|
Kada vec govorite o ozvucenju u autu morate sagledate sve detalje o kojima govorite ivan( decko koji vozi neona) inace moj veliki prijatelj i predsednik midnight tuning cluba se bavi tuningom vec nekoliko godina i zna znanje to zasto je on stavio sal- verovatno zato sto ima radnju koja prodaje njihovu opremu i napravio je od svog ljubimca jednu vrstu sal show car-a. Dalje vrlo je bitno sta ocekujete od ozvucenja da li hocete samo izgled ili i da se takmicite. Salovi woferi uopste nisu losi kada ih prati kvalitetno pojacalo to je najvaznija stvar.Za nekog ko nema puno para a hoce da ima solidnu muziku sal je sasvim u redu. Ja naravno ne bih nikad kupio sal zato sto me interesuje takmicarska oprema( koju sam nabavio ,mtx) :) ali kosta bato
:)
|
|
|
|
|
 |
nedd1ch Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 597 Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka

|
|
Na sajmu su bili sa onima cadyem belo narandzastim sa milion zvucnika unutra extra je mjuza.....
|
_________________ nedd1ch |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|