:: |
Autor |
Poruka |
sandras Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 17 Apr 2005 Poruke: 596

|
|
Pa kada su spavali sigurno je postajala neka hemija.A pice je samo pripomoglo tome.Sigurno je to da kada tvoj najbolji drug ima devojku on vise nema toliko vremena kao sto je imao kada je bio slobodan i tada se malo udaljite.Ali ljubavi dolaze, bivaju i gube se a prijateljstvo ostaje kao vecnost, zauvek...Tako da pored svega ako je to prijateljstvo bilo jako moguce je da preraste i u ljubav.Mislim da to sto su spavali ne bi trebalo da srusi jedno iskreno prijateljstvo
|
|
|
|
|
 |
rikardo1 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jan 2006 Poruke: 48

|
|
yeki je napisao/la sledeće: | Slazem se sa Trooper-om. Ni meni to ne bi uopste promenilo pogled na drugarstvo.
Medjutim,to je jako zeznuta stvar. Ako se nadju dve osobe, koje se vole kao prijatelji,tu su uvek jedno za drugog,i naidje period kad oboje pozele sex,sto da ne? Problem se javlja ako se jedno od njih zaljubi ili pocne ovog drugog gledati drugim ocima. Retke su osobe koje bi to uradile hladne glave, i nastavile normalno sa prijateljstvom.
I mislim da se takve povlastice trebaju prekidati kad jedno od njih nadje partnera.
Sve se moze uz dogovor i postovanje. |
Slazem se. Sve zavisi od postavke... Bas je cool kad se igrate doktora i pacijenta, u zrelijim godinama
|
|
|
|
|
 |
ivaaaaaa Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Avg 2006 Poruke: 192

|
|
zaista tesko pitanje..nisam pametna..
|
|
|
|
|
 |
Srculence101 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 135

|
|
prijateljstvo sa posebnim povlasticama je superr.. i odlicno samo treba da se pazii da se ne zaljubis u tu osobu.. to je onda zajebano
|
|
|
|
|
 |
Ela85 Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Okt 2005 Poruke: 439 Mesto: Beograd

|
|
Ne bih mogla to....prosto znam da ne bih...imam druga koji kaze da je sa svakom svojom drugaricom "Bio"...sad bio to kiss ili sex ne bitno je....njemu je to normalno....da i ja sam bila sa njim, znala sam da ce se to desiti...jeste jednom i nikada vise...za mene je on samo drug...ako nekom to odgovara, samo napred...nekada i nije tako lose...prijatelji ste, volite iste stvari, treba vam to utrenu...pa sto da ne...
|
_________________ Ne dozvoli da pogresni ljudi usetaju u tvoj zivot, pomute bistinu tvojih ociju, nateraju da volis sto oni vole i da zaboravis ono sto oni ne znaju... |
|
|
|
 |
shifra Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 08 Maj 2006 Poruke: 99 Mesto: Lukavac

|
|
nema teorije da bude isto poslije takvog uzitka, mislim nema shanse bit opet isti prijatelji ko prije, sve bi se izmjenilo. a i to sto je on uradio nije mu fazon
|
|
|
|
|
 |
Uniqa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 159

|
|
nema toga kod mene,trenutno
|
|
|
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
blackvelvet111 je napisao/la sledeće: | Moje pitanje je da li smatrate da se mogu osjećaji izbaciti i stvarno da m,ožete ostati prijatelji nakon što spavate skupa, i da li će vam se prijateljstvo održati na istoj razini ili će pak biti narušeno?
|
mislim da će prijateljstvo bi narušeno i nikada neće biti kao prije. Šteta zbog jednog seksa od nekoliko minuta upropastiti ono što ste možda godinama gradili...
|
|
|
|
|
 |
smixy Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 21 Sep 2006 Poruke: 227

|
|
Ovo je jako losa situacija po zensku osobu, a taj decko je po svemu sudeci veliki gad i nije joj pravi prijatelj jer je i on kriv za sve sto se desilo koliko i ona.
|
|
|
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
blackvelvet111 je napisao/la sledeće: | Pošto sam načela temu da malo i kažem nešto o tome.Pošto volonterski radim u crvenom križu,onda se čovjek s dosta stvari u životu susretne, pa sad pitanje koje je meni postavila jedna cura me je nagnalo na razmišljanje.Spavala je s prijateljem, napili su se i nakon toga dusta nisu pričali, međutim u zadnje vrijeme opet su počeli prakticirati akve odnose, međutim on je sad našao curu, a ona je ostalapovrijeđena što mu je i rekla da se osjeća kao odbačena krpa.Moje pitanje je da li smatrate da se mogu osjećaji izbaciti i stvarno da m,ožete ostati prijatelji nakon što spavate skupa, i da li će vam se prijateljstvo održati na istoj razini ili će pak biti narušeno?
Meni ali to je moje mišljenje da je nemoguće razdvojiti emocije i da nebi mogla spavati s prijateljem jer jednostavno više nebi mogla s njim pričati onako kako sam prije, ali da čujem vas i vaša razmišljanja  |
Pa, i ja tako isto mislim... Ako se tako nešto već dogodilo, onda to više ne može biti isto...Takve stvari su najgore kad se dese... Niste ni u vezi, a niste ni drugovi... U takvim situacijama, nastavak "druženja" može biti pravo mučenje...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
paja1911 Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398

|
|
ja mislim da musko i zensko nikada ne mogu da budu najbolji drugovi(jedino ako je on gay ili obrnuto).Uvek ce neko od njih da poklekne.Mislim da bi moglo sve da bude ok,imao sam slicno iskustvo,ali bez seksa i sad je sve ok.Isto ko sto je i bilo.Mada prvih nedelju dana je bilo cupavo,ali posle skroz ok.
|
|
|
|
|
 |
ivaaaaaa Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Avg 2006 Poruke: 192

|
|
ponavljam..nisam pametna
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|