:: |
Autor |
Poruka |
Boki_89 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653
|
|
Film mi se nije dopao...dugo traje, a i ne podnosim te gej fazone
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
sjajan film i drago mi je što ga imam u svojoj kolekciji
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
beautiful Odomaćeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Apr 2005 Poruke: 2629 Mesto: Vienna
|
|
Ni meni se film nije svideo. O Aleksandru su mogli mnogo bolji film da naprave. I slazem se sa cinjenicom da je glupo sto mu Angelina Jolie glumi majku..
|
|
|
UKRATKOSS Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 367 Mesto: temisvar
|
|
Prvo sam film gledala zbog Collina a posle jos jednom zbog samog filma,i nije tako los
|
|
|
|
|
|
UNAK Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Apr 2006 Poruke: 168
|
|
jako me je razocarao taj film.nevira me to sto su skoro svi prikazani kao pederi
|
|
|
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
U Z A S!!! Alexandar je moja omiljena istorijska licnost. Kuku sta napravise od tako silnog lika!!! Opste je poznato da je u ono vreme ljubav izmedju dva muskarca bila normalna stvar. Ali, od svega staviti akcenat samo na to!?!?!? I sta uradise od predivnog Filipa??? Prikazase ga kao monstruma. A i ne bi bilo lose da su malo procitali neke istorijske podatke pre nego sto su se latili snimanja!!! Najgori film koji sam ikada pogledala!!!
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
serbiangel Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 139
|
|
nisam volela u opste
bilo je dosadno i glumci nisu bili najbolje za film
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|