www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li vi momci koristite kozmetiku ?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 1:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, skoro sve kao i moja bolja polovica osim maskara, ruza za usne i pudera i svih tipicno zenskih proizvoda.
Dakle da za kreme, parfeme, deodorante i to...

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 6:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moj dečko koristi osnovne stvari. Deodorant, losion poslije brijanja, gel ili pjenu. Jednostavan je, ali uvijek čist i uredan. To je ono što najviše volim kod njega. Čak se brine ako ima malo peruti u kosi, odma kupuje specijalne šampone Laughing ma baš mi je divan. Ja imam veliku želju našminkati ga jednom. Zanima me kako bi izgledao! Ili mu nalakirat nokte na nogama. Ima jako velika stopala, broj 50 i mislim da bi to izgledalo smiješno....ali on ne želi ni čut. Kaže mi da nisam dobre glave Laughing

sasa_bajic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 26 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 26, 2006 4:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da koristim kozmetiku nezelim da budem deda u 40oj

ex_deda
Banovan!

*28*
*28*

Datum registracije: 08 Okt 2006

australia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 26, 2006 7:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uh! Shto ste bre neki.
Dobro, dobro kad se zaljubim onda se mackam i perem ko niko.

makaveli_blok70
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 05 Okt 2006
Mesto: ~~blok 70~~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 26, 2006 3:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

NE!!To mi dodje nekako...

kosima de urawa
Upozorenja: 2 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Jul 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 27, 2006 7:31 pm    Naslov poruke: ff Na vrh strane Na dno strane

ne

-Blackking-
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 25 Mar 2006
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 30, 2006 10:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne ! netreba mi to ... ne želim ko Ciganović izgledat Very Happy

dado_GTI
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 18 Jan 2006
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 30, 2006 10:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ono najpotrebnije,gel za kosu,parfeme i krema za ruke!!!

vmudrinic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 18 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 01, 2006 1:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Takodje, samo najosnovnije stvari.

XduleX
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 17 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 01, 2006 9:59 pm    Naslov poruke: Naravno... Na vrh strane Na dno strane

Pastu za zube i zilet kad moram, a ostalo je ostalo negde kod zena, a posto nisam zena....

Dulee_nbg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 26 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 03, 2006 8:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Penu za brijanje, pastu za zube, sapun, kremu za ruke (u zimskom periodu, jer su mi ruke ko smirgla) nista vise

vlada_227
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 21 Avg 2006
Mesto: СРБИЈА

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 08, 2006 2:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Penu za brijanje, pastu za zube, sampon za kosu, gel za kosu, i obavezno toaletnu vodu kad izadjem van kuce!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Da li vi momci koristite kozmetiku ? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon