www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

koja graficka od 100-150evra
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~
::  
Autor Poruka
rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 41

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 31, 2006 5:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

paja1911 je napisao/la sledeće:
a sto se tice graficke posto bih sad ima pci slot?Jel ona 7600gs od 138evra jos uvek moze ili...?Jer kad bih sve menjao hteo bih i da kupim 512mb RAM-a.I hvala ti za sve,stvarno treba da imas strpljenja da odgovaras na sva moja pitanja Very Happy
ma np volim kad nekome mogu da pomognem.Ajde redom
Ram DDR ti je sada skup to sacekaj malo.Bar bi ti ja to preporucio...
A ako prelazis na PCI-E slot preporucio bi ti onda da uzmes 7600gt(oko 160-180e zavisno od proizvodjaca) ili cak i 78900gt...ili cak zako oces do priblizno 250e 7900gto...

....tvoj i u dobru i u zlu....

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 14 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 31, 2006 5:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa nista,najverovatnije da cu da za pocetak uzmem onu maticnu plus tu 7600gt to mi je odprilike to,130+170-mojih 80 nekih 220evrica.Sad ce za malo jace od dve nedelje moj 18-ti pa ce vidimo sta cemo Smile Nadam se da cu da odradim tu kombinaciju Very Happy A jel bi mi mnogo naplatili ruke?To bih mogao da odradim sam(nesto mi je ostalo u glavi),ali bolje drugi,sigurnije je Smile

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 31, 2006 5:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa nista,najverovatnije da cu da za pocetak uzmem onu maticnu plus tu 7600gt to mi je odprilike to,130+170-mojih 80 nekih 220evrica.Sad ce za malo jace od dve nedelje moj 18-ti pa ce vidimo sta cemo Smile Nadam se da cu da odradim tu kombinaciju Very Happy A jel bi mi mnogo naplatili ruke?To bih mogao da odradim sam(nesto mi je ostalo u glavi),ali bolje drugi,sigurnije je Smile
pa to sad zavisi ko ti to radi.Al ne preporucujem ti da prodas komponente tipa staro za novo u radnji vec da stare prodas preko pcberze ili bencmarka vise cces dobiti tj dobices otprilikwe onoliko koliko sam ti napisoa...

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 14 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 31, 2006 5:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a taj torent sta je to?Neki sajt?Ako je to daj mi adresu,mozda cu da stavim kompjuter da mi skida,a cuo sam da ima i drugih dobrih tamo

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 31, 2006 6:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a taj torent sta je to?Neki sajt?Ako je to daj mi adresu,mozda cu da stavim kompjuter da mi skida,a cuo sam da ima i drugih dobrih tamo
shareaza ti je program za share-ovanje fajlova nesto kao emule i slicni programi samo sto ima par servera i zasticena je od virusa.A torent ti je isto to samo sto se tu odma pojavljuje sve sto se pojavi pa ja cu ti sad poslati adrese za sajtove gde trazis torent fajlove na pp jer ovde po pravilniku to nesmem da postavim...

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 31, 2006 6:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Momci, ovo je tema o grafickoj.
Paja1911 moze takodje da pise PP. Ima i tema o torentima i slicnim P2P programima. Smile

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 31, 2006 6:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kumche je napisao/la sledeće:
Momci, ovo je tema o grafickoj.
Paja1911 moze takodje da pise PP. Ima i tema o torentima i slicnim P2P programima. Smile
ok sorry u pravu si al covek je pitao a ja sam mu odgovorio...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~ -> koja graficka od 100-150evra Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon