www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Naša Ivankamaza na 18-tom spratu!!!
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
***Srna***
Chilly
Chilly

Datum registracije: 09 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 30, 2006 4:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravo,drugarice.

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 31, 2006 11:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@Annabel_Lee koleginice hvala ti puno, uvek si mi cestitala kad god sam presla spratic veliki cmokic za tebe !
@Boky epa muze hvala ti puno nadam se da cemo se jod dugo druziti !
@Sascha336 hvala ti od srca kolega, nastavicu tako Wink
@gaga021 hvala ti sekice moja, sta bi ja bez tebe ? Ma da je moje srce kao tvoje, bila bi najsrecnija na svetu. Hvala ti na ovim lepim recima puno te volim znaj !!!
@Savior hvala Razz
@***Srna*** hvala tebi drugarice Wink

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 31, 2006 11:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koleginice cestitke za prelazak na novi spratic, zelim ti jos puno postova i predjenih spratova i da se jos dugo druzimo i dobro saradjujemo Very Happy

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 31, 2006 2:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lipa moja čestitan ti od srca , čestitan skupa sa mojim Lopovom. Sve najbolje od srca.

marijalady
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 14 Apr 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 31, 2006 3:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja cestitam najiskrenije Very Happy

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 01, 2006 8:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@skorpijica koleginice moja hvala ti od srca ! I ja se nadam da cemo se jos dugo druziti mcokic za tebe !
@vilenjakinja hvala draga moja, hvala tebi i lopovu, cmokic veliki !
@marijalady najiskrenije hvala Razz

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 03, 2006 1:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja se pridruzujem cestitkama,drugarice i izvini zbog kasnjenja...Sad naiskrenije cestitke za predjeni spratic,zelim ti sve najbolje i jos mnogo predjenih spratica i postica,ali i vise od toga,zelim ti divno druzenje...kisssssssssssssssssss...:crveno:

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 03, 2006 2:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@PiNkLaDy hvala tebi drugarice sto si uvek bila tu i sto si mi uvek cestitala spratic, hvala ti na svemu iskreno se nadam da cemo se ponovo videti. Wink

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 04, 2006 1:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ikoooooooo čestitke i od mene! Sve najbolje!! Very Happy

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 04, 2006 8:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@miskopisko Miskooooooooo hvala ti puno druze Laughing

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 04, 2006 11:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koleginice, drugarice,
zelim ti jos dugo druzenje sa nama i uspeha u daljem poslu. Very Happy

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 05, 2006 10:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@kumche Kolega, druze hvala ti puno, takodje se nadam da cemo se jos dugo druziti i raditi Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Naša Ivankamaza na 18-tom spratu!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon