:: |
Autor |
Poruka |
Shamira Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 26 Jan 2005 Poruke: 251 Mesto: Minhen
|
|
Joooj obozavam shopping!
Moj problem je samo da kupujem sve sto mi se svidja,
i ne gledam na cenu.
Da li to bilo Dior, Chanel ili Gucci samo vadim karticu, to mi je bolest!
|
_________________ I'm not a BITCH,
I'm the BITCH,
and I'm Miss "B" to you! |
|
|
|
|
maja_bogdan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 114
|
|
Mogu biti satima u shopingu,nekad se u samo 1ducanu zadrzim po 3sata! Volim kupovati sve,niti 1komadic robe mi nije bitniji od drugog!
|
|
|
|
|
|
nenica1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Apr 2006 Poruke: 221
|
|
obozavam shopping.... skoro svaki dan idem u shopping.... ponekad vracam se praznim kesama... al zatim ima dani kad nemogu da nosim vise te kese.... hihih
|
|
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
U shoping idem samo kad mi nesto bas treba...Inace to radim onako,na brzinu...
Ali mene shoping ne moze da oslobodi ni strestova,problema...
To resavam na neke druge nacine...
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Volim da kupujem :
- majice
- torbe
- nakit
- sminku
Ne volim da kupujem:
- farmerice
- cipele
- namirnice za kucu, citaj : super market
|
|
|
|
|
|
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
MISS_J je napisao/la sledeće: | U shoping idem samo kad mi nesto bas treba...Inace to radim onako,na brzinu...
Ali mene shoping ne moze da oslobodi ni strestova,problema...
To resavam na neke druge nacine... |
kod mene to bas ovako izgleda
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
uzivam u kupovini i zaista me opusta, kupujem bas sve sto mi se svidja a najvise para dajem na obucu , torbe i nakit
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
ja bas uzivam u sopingu u stanju sam da se smojim drugaricama ceo dan zadrzim u gradu kupujuci krpice!
|
|
|
|
|
|
Uniqa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 159
|
|
obozavma ici u shooping----to mi je najdrazi hobi
|
|
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
zanima me jeli to samo moj problem ali kad sam u shopingu obidem cj grad da bi se nakraju vratila na prvo mjesto a nedaj boze odluciti se izmedu 2 stvari
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
I ja sam takva... Nije da nisam odlučna, nego neću kupiti ništa što mi se ne svidi, i ne stoji, onako kako ja mislim da treba. Kada ja idem u kupovinu, niko sa mnom ne voli da ide, ali kada neko drugi treba da kupuje, onda svi vole da idu sa mnom, zato što sam relana i neću reći da nekome dobro stoji, ako ne stoji (to samo kada idemo u kupovinu ). Jako sam probirljiva i nekada perfekcionista do ludila...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
ovo je ista tema kao shopping........SPAJAM.......pogledajte po ostalim temama pre nego otvorite novu........
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|