www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Navijaci
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~
::  
Autor Poruka
$dzoni$
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Jun 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 26, 2006 10:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Po meni u Italiji su najbolje koreografije i pesme.Pogotovu Lacio i Inter.

djsashe
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 52

Datum registracije: 03 Jun 2006

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 26, 2006 10:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

navijaci Seltica

The_Dragon
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 10 Mar 2006
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 26, 2006 9:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dinamo-Srce moga grada Zagreba

A sta rec osim; O Dinamo,mi volimo i za njega živimo, bez njega nebi bili sretni jer on je ponos grada mog....

elgrande
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 14 Avg 2005
Mesto: Косовска Митровица

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 27, 2006 8:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Делије и Qypa 7,без премца...

Knjaz1989
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 26 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 2:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Delije sever

Dread Lord
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 10:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vojvodina Novi Sad

Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 36

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 30, 2006 1:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Grobar do groba

Partizan u srcu

PFC rules

makaveli_blok70
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 05 Okt 2006
Mesto: ~~blok 70~~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 03, 2006 10:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Poruka za nase Drage drugare za vreme utakmice kada su se naljutili i bacali kese sa urinom na parket pionira i dobili batine od murkana(a navijaci Partizna ispali ljudi pa izasliiz hale...)
Ko gubi ima pravo da se ljuti!!!

booksna_tata
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Nov 2006
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 05, 2006 5:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dinamo zagreb,materijali uskoro........plavi pakao

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 09, 2006 11:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ječer na Kosovu jedno od najemotivnijih navijačkih gostovanja, tako mi barem pričaju, gledao sam slike, nešto prelepo i za pamčenje, kažu da su neki i plakali od emocija. slike če nadam se uskoro.
Bravo DELIJE

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 09, 2006 9:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravo Delije !!! Evo i izveštaja od posete Milanu Puroviću

Citat:
Првотимац Црвене звезде, Милан Пуровић, опоравља се од потреса мозга који је доживео на јучерашњој Куп утакмици са екипом Мокре Горе у Зубином Потоку. Наш нападач је без свести изнет са терена после судара са голманом већ у првим минутима утакмице, а након збрињавања у болиницама у Косовској Митровици и Рашкој пребачен је хеликоптером у Београд.

Пуровића, који се данас осећа много боље, посетили су спортски менаџер Стеван Стојановић, генерални секретар Небојша Лековић, технички координатор Горан Василијевић и потпарол Милан Бошковић. Делегацију Црвене звезде примили су заменик начелика ВМА проф. Др. Рајко Хрвачевић и доц. др. Вељко Тодоровић из сектора за лечење.

"Пре свега желим да се захвалим нашим домаћинима у Зубином Потоку и Новом Пазару, као и медицинском центру у Косовској Митровици, професору Андрићу и свима који су помогли хоспитализацији повређеног фудбалера Црвене звезде Милана Пуровића. Посебну захвалност дугујемо професору, Рајку Хрвачевићу, заменику начелника Војномедицинске академије у Беоограду и особљу клинике који су помогли у збрињавању нашег играча, као и генералу Вељовићу, директору полиције, који је дао налог да се омогући пребацивање повређеног Милана Пуровића хеликопером из Рашке у Београд. Желео бих да истакнем и да је Војска Србије била спремна да учини исто", рекао је Лековић и наставио:

"Милан Пуровић је добро.Из шок собе, где је провео претходну ноћ, пребачен је на одељење неурологије ВМА. Пуровић је све време до слетања у Београд био мање-више ван свести. Лекари нам нису на почетку рекли колико је ситуација озбиљна, како не би проузроковали панику. Чим смо добили информацију колико је повреда озбиљна, предузели смо све мере како би Пуровић што брже био пребачен у Београд".

"Он ће наредних 48 сати провести у болници како би се пратило његово стање, а затим ће бити пуштен кући. Најважније је да је Пуровић добро и после његове повреде резултат нам је био у другом плану. После утакмице представници клуба звали су током читаве ноћи распитивајући се за Пуровићево стање. Народ у Мокрој Гори нас је фантастично примио, као и Новом Пазару и Црвена звезда је успешно обавила још једну мисију. Због тога смо сви у клубу презадовољни", изјавио је генерални секретар нашег клуба током посете Милану Пуровићу.

"Позитивно је то што смо добили утакмицу и пласирали се у четвртфинале националног купа. С обзиром на услове за игру и ужи терен, тешко је били развити пас игру и самлети ривала. Мислим да смо утакмицу добили захваљујући бољој физичкој припремљености. Нисам пажљиво пратио већи део утакмице, јер сам се посветио томе како да помогнем Пуровићу. Био је то заиста жесток судар у којем је Пуровић извукао дебљи крај, али и голман домаћина се жалио после меча да му није добро. Зарадио је велики хематом на лицу и оно што је сигурно је да намере није било", речи су Стевана Стојановића, спортског менаџера нађег клуба.

Милан Пуровић је био добро расположен и обрадован данашњом посетом.

"Данас се већ осећам много боље. И даље имам повремене главобоље, али то је ваљда нормално после овакве повреде. Морам да признам да се не сећам ничега до доласка у Београд. Излазак из аутобуса у Мокрој Гори је моја последња успомена са путовања. Пробудио сам се везан и уплашио се не знајући у првом тренутку шта се дешава. Тек касније сам схватио да сам 'преспавао' већи део дана. Доктори кажу да ћу ускоро кући и драго ми је да се све добро завршило. После паузе од десетак дана требало би поново да будем спреман и једва чекам да се вратим на терен", речи су нашег нападача.

Izvor:
www.fc-redstar.net

ljotic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 02 Nov 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 10, 2006 10:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Када ти лоше крене ти рачунај на мене
нећемо стати док нас не похапсе.....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~ -> Navijaci Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Strana 7 od 9

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon