:: |
Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Koji je za vas najgori i najbori a i najbolji strani pevac, takodje za pevacicu.
Zasto ga volite i zasto drugog ne volite.
Volim da slusam Celine Dion, jer ima predivne pesme, na francusom kao i na engleskom. Zena je puna ljubavi i veliki je lik !
Ne svidja mi se Madonna, ima super pesme ali ona mi se nesvidja, jer previse provocira i cesto, na kraju je glupo..
Za pevace neznam jos, nemogu da se odlucim....
Da vas cujem.
|
Poslednja prepravka: Ivankamaza datum Sre Nov 29, 2006 11:02 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
Volim Erosa Ramazzotija jer pjeva iz duše, jer nije prepotentan kao mnogi pjevači. Obožavam njegove pjesme jer me smiruju i popravljaju raspoloženje. Ne volim Justina jer mi je umišljen, razmažen i ima ženski glas, a pjesme mi se ne sviđaju jer su to sve hitovi za jednu sezonu, jedno ljeto se pjevaju, a iduće se već zaborave. Više volim pjesme koje se stalno slušaju i koje su stalno 'in'.
Od pjevačica ne podnosim Madonnu jer je provokatorica i njeno ponašanje ne doliči jednoj ženi i majci njenih godina. Pjesme mogu poslušati ali nju ne volim.
Sviđa mi se Tina Turner jer je legendarna, vrhunska pjevačica s posebnim glasom i koncertima za pamćenje.
|
|
|
|
|
 |
UKRATKOSS Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 367 Mesto: temisvar

|
|
|
|
 |
A_Djema Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Sep 2006 Poruke: 231 Mesto: Raskrsnica srca...

|
|
Najbolji ne postoji jer ih je mnogo koji su super pa su za mene to: bryan adams, jon boj jovi,....a sto se losijih tice pa mozda ih i ima, ali ne toliko kao kod nas. Ne bih da ispadne da ne volim repere, ali oni su mi nesto slicno kao narodnjaci kod nas, popularni, ali to nije pevanje
|
|
|
|
|
 |
PEPPO Upućeni član

|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 462 Mesto: ...

|
|
Super su mi R.E.M., Missy Eliot
Mrzim sve Hip-Hopere itd
|
|
|
|
|
 |
rozalinda Odomaćeni član

|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Jul 2006 Poruke: 2453 Mesto: ko ce to znati...

|
|
slazem se sa peppo svi hip-hoperi,kako nemacki tako americki su mi bljak!!!!!! a najbolja pevacica mi je......au puno ih je britney,j.lo,pusycat dolls(to je grupa) sve one imaju dobre pesme a da stvarno najbolja mi je xtina,ona ima super pesme i ovaj novi album odlicno peva!!!!!!!!puno njih su mi glupi,eminem covek nema vise dobre pesme dolaze nivi reperi i on propada nek se povuce vec jednom
|
|
 |
Yule2 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Nov 2006 Poruke: 53

|
|
Najbolji strani:
1. Pink
2. Dima Bilan
Najgori strani:
1. Avril Lavigne
2. Marilyn Manson
|
|
|
|
|
 |
marijalady Odomaćeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 14 Apr 2006 Poruke: 2166

|
|
Yule2 je napisao/la sledeće: |
Najgori strani:
2. Marilyn Manson |
slazem se, covek samo urla i privlaci samo (po meni) umno obolele ljude
najbolja pevacica:.....dido,cyndy lauper,bonnie tyler...
najbolji pevac...james blunt, eddy grant,prince...
a sto se tice najgore pevacice..jos uvek se nisam odlucila
|
_________________ SAMO RETKI NADJU RETKE |
|
|
|
 |
sisoje1 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Nov 2006 Poruke: 87 Mesto: ~~

|
|
Avril Lavigne - Nema veze's vezom !
|
|
|
|
|
 |
Nikki Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 32
Datum registracije: 08 Jan 2006 Poruke: 98 Mesto: Zagreb

|
|
Ja isto stvarno ne podnosim Madonnu.... uzas....
A neznam najbolja mi je Lindsay Lohan.... ima ih jos al nju bih posebno izdvojila.... inace folk pjevacice su mi bolje.....
|
_________________ Ništa nije dobro kao kada netko cilja u vas i promaši.
Oni koji ne uče povijest, ponavljat će greške. Oni koji uče, pronaći će druge načine za greške! |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Najbolja pevacica strane muzike neka bude mariah carey jer ima divne pesme,kao i glas...
A pink,nemogu je podnosti...
|
|
|
|
|
 |
Maja S. Odomaćeni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570

|
|
Najbolji Robbie Williams...extra peva
a najgori.... neznam....ja znam samo one koji mi se dopadaju !!!
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|