:: |
Autor |
Poruka |
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
Pitanje za Grobare:
Gde ce te biti u cetvrtak 02.11.2006 godine od 19h-21h?
Zanima me, ima li nekog na ovom forumu da ide na tekmu?
Gde ce te gledati utakmicu?
U kaficu?
Kuci?
Kod prijatelja?
Na stadionu???
See you on south side of JNA...
|
Poslednja prepravka: Avram007 on Pon Okt 30, 2006 12:57 am; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Verovatno cu gledati tekmu kod prijatelja ili u kaficu! PFC!
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
MISS_J je napisao/la sledeće: | Verovatno cu gledati tekmu kod prijatelja ili u kaficu! PFC! |
To mi se svidja, ELeCTRiC_ChiCK koja navija za Partizan!!!
Yeah girl...
p.s. Hvala sto si promenila avatar, ono mozda jeste dobra fora i mozda ti se svidja, ali je pomalo i neprijatna situacija u kojoj niko ne bi voleo da se nadje, a sam pogled na to me dovodi do toga da vidim sebe u takvoj situaciji, sto nimalo nije lepo...
|
|
|
makaveli_blok70 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~
|
|
Posto sam zakleti Grobar i posto je bojkot i ne ide se na jug ja cu radije da idem da gledam Partizan:Makabi u pioniru!!!
Grobari s' tobom sve do pobede!!!
~~Blok 70~~
|
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!! |
|
|
|
|
patkan92 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 157
|
|
Nisam gledao, a i nisam znao o kojoj se utakmici radi, PFC me ne zanima, zwezda je life ostalo su sitnice
|
|
|
|
|
|
|
|
|
patkan92 je napisao/la sledeće: | Nisam gledao, a i nisam znao o kojoj se utakmici radi, PFC me ne zanima, zwezda je life ostalo su sitnice |
Nisi ni mogao da gledas, jer je pitanje gde ces biti jednog dana u buducnosti. Citaj sta pise (ako mozes da ukapiras )
Uostalom, zasto si se uopste javio?
makaveli_blok70 je napisao/la sledeće: | posto je bojkot i ne ide se na jug |
Meni je ta stvar sa bojkotom pomalo glupa (u pravu su, ali ne treba to raditi tako)...
|
|
|
makaveli_blok70 Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~
|
|
Znam da to ne treba tako raditi ali ja na sever i ostale tribine necu da krocim ali Partizan se bodri i u kosarci!!!
Ne idem na fudbal makar igrali finale LS!!!
Nase danas za bolje sutra!!!
Grobari s' tobom sve do pobede!!
Veceras je nase vece, vceras se zeka pece!Nek' se pece i okrece, ko ga y*ebe nije im'o srece!!!
|
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!! |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Ja cu najverovatnije gledati od kuce ili, eventualno, odem kod nekog druga...Uz Partizan do kraja!!!
|
_________________ Master |
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Avram007 je napisao/la sledeće: |
To mi se svidja, ELeCTRiC_ChiCK koja navija za Partizan!!!
Yeah girl... |
Hvala!!!Za Partizan od rodjenja!!!
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Pa, gde bi bila, nego uz TV, kad već ne mogu biti uz naše grobare!
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lane86 je napisao/la sledeće: | Pa, gde bi bila, nego uz TV, kad već ne mogu biti uz naše grobare! |
Na stadionu, zasto da ne?
Jeste da je bojkot, ali svako bodrenje Partizana sa tribina je jedinstven dogadjaj koji se ne moze opisati recima.
I kad ne budes prvi ti,
i kada se cuju zvizduci,
i tada cu Patizane znaj,
da te VOLIM J A!!!
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Avram007 je napisao/la sledeće: | Lane86 je napisao/la sledeće: | Pa, gde bi bila, nego uz TV, kad već ne mogu biti uz naše grobare! |
Na stadionu, zasto da ne?
Jeste da je bojkot, ali svako bodrenje Partizana sa tribina je jedinstven dogadjaj koji se ne moze opisati recima.
I kad ne budes prvi ti,
i kada se cuju zvizduci,
i tada cu Patizane znaj,
da te VOLIM J A!!! |
Rado, samo još kad ne bih bila bolesna... Ali, ni to me ne sprečava... PFC!
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|