:: |
Autor |
Poruka |
eckoq Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 1
|
|
Posle velikog broja neuspeha u basketu sta mislite o buducnosti kosarke!
8)
|
|
|
|
|
|
sasaal Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 21 Nov 2005 Poruke: 111
|
|
bice boljih dana siguran sam u to..
|
_________________ Red Star forever |
|
|
|
|
blok1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Avg 2006 Poruke: 89
|
|
imamo dobre generacije, uspeh je zagarantovan i neizbezan...
svaki put mladi osvajaju neke medalje
|
|
|
|
|
|
Boki_89 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653
|
|
Moralo je doci do smene generacija to je sasvim normalno, mislim da imamo jedan mlad i dobar tim koi moze da vrati nasoj kosarci stari sjaj!!!
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
|
vujke13 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Dec 2005 Poruke: 239 Mesto: Subotica/ Novi Sad/ Podgorica
|
|
Imamo buducnost definitiwno, gledajte samo mladje kategorije...
|
_________________ Vujanic je zakon |
|
|
|
|
Gagi_84 Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 328 Mesto: Beograd
|
|
Jako je tesko reci nesto pozitivno kad klubovi ne mogu da se dogovore mesecima oko Aleksandrova koji je jedna od nasih najvecih nada.Licni interesi su jos uvek na prvom mestu!
|
|
|
|
|
|
labusinjo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jul 2006 Poruke: 39
|
|
Imamo najbolje mlade igrace...samo je potrebno da ih dobro obrazuju da se ne bi iskvarili ko ovi sada,nadam se da ce nauciti da je svetinja igrati za svoju zemlju,a ne potpisati sto veci ugovor sa nekim klubom.
|
|
|
|
|
|
piterrrr Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 20
|
|
|
|
|
Strasni GIMLI Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Sep 2005 Poruke: 105
|
|
ima dobrih igraca,kvalitetnih...najtezi deo je sastaviti reprezentativni tim...treba malo strpljenja da se sklopi tim,gde bi svih dvanaest igraca prestavljali strah i trepet za protivnika.to je moguce uraditi,ali treba pronaci dobitnu kombinaciju....nasi klubovi moraju malo bolje da pokazu zube u evropi...
|
_________________ mene niko ne voli |
|
|
|
|
nemamgi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 1
|
|
Buducnost je svetla ukoliko Moka postane predsednik saveza, veliki znalac i strucnjak Sakota podnese ostavku(sanse o.ooooooooooooooo1 %),selektor postane Sale Nacionale,Aleksandrov se u potpunosti oporavi,paznja se obrati na Misu Teodosica,Marka Keselja,Luku Drcu,Nikolu Dragovica...Krstic i Milicic moraju se odazivati reprezentaciji...Ukoliko Tripkovic popravi sut,a Kosta Perovic promeni drzavljanstvo...Ja znam da je to jedini put,ali ne verujem da to znaju nasi "strucnjaci"
|
|
|
|
|
|
djokili Dobro upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 517 Mesto: Krusevac
|
|
Ukoliko nasa jadranskom ligom- lose nam se pise!
treneri mladjih kategorija, usadite makar malo patriotizma u buduce igrace!
sa ovima se niste proslavili, zajedno sa kss-om!
[edit by sascha336: pisanje teksta velikim slovima [allcaps] je zabranjeno [url=http://www! Domaci! Com/viewtopic! Php! T=10607]pravilnik[/url]-om! Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite! ]!
|
|
|
|
|
|
kovach1985 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Nov 2005 Poruke: 14
|
|
Mislim da je domaca liga veoma u veoma losem stanju!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|