:: |
Autor |
Poruka |
mala_plava_18 Upućeni član
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 292
|
|
Trazim pjesmu od Sake Polumente-E sto nisam sunce.Ako nije problem da mi netko posalje na mail plavusha001@net.hr
Unaprijed hvala!
|
|
|
|
|
|
Doktor ~Sanjicino*slculence~
|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 4264 Mesto: Novi Sad
|
|
Poslao sam ti pesmu
Uzivaj
|
_________________ ~*~Vojim svoje srculence najvise na svetu ~*~ :322:
|
|
|
|
|
|
|
|
hvala jos jednom doktore
@Comix dobro sory nisam vidjela
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hvala svima na pjesmama!pusa
|
|
|
|
|
|
S*A*S*A Alll rights reserved
|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija
|
|
E ovako .......... ja bih ti predlozio da citas pravila i da ne otvaras za svaku zelju novu temu!!!
Ovaj put sam ti ja spojio teme ...a sledeci put cu jednostavno da je brisem i tebi dati upozorenje!
|
|
|
|
|
|
Trazim od Jacquesa pjesmu Zivim za to.Ne mogu je nigdje pronaci,pa ako netko ima neka posalje na mail mala_plava_2@net.hr
I ako netko zna tko pjeva pjesmu:Neodoljivo ljubis se jer to jace je od mene...I ta mi treba,samo sto ne znam izvodjaca.Hvala unaprijed!
|
|
|
|
|
|
S*A*S*A Alll rights reserved
|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija
|
|
Ja bih te zamoleo da ne otvaras novu temu nego da koristis onu koju si vec otvorila za svake tvoju trazenu pesmu itd. Ovaj put sam ti ja spojio teme drugi put brisem odmah! Hvala !
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|