:: |
Autor |
Poruka |
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
nisam gledao drugi jos uvek, ali prvi je stvarno mnooogo strasan
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Pa...Film i nije nesto.Jeste malo strasan ali prvi deo mi se vise dopada.
A i ona sabanka Naomi Watts moze malo bolje da glumi.U prvom delu je bila bas OK dok se u drugom nije bas pokazala.
|
_________________ Master |
|
|
|
|
U pRoLaZu Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 651 Mesto: La Habana
|
|
Prvi dio je stvarno bolji kao i cesta situacija sa nastavcima mada vam mogu reci da se meni sivdio i drugi dio, nije los!
|
|
|
|
|
|
evolution_m_a Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Jan 2006 Poruke: 11 Mesto: Demboch
|
|
Meni se The Ring 2 strasno dopada!!Ima jako dobrih scena!!Jedan od najboljih horora ikad snimljenih!!
|
_________________ NiStA LePsE Od MajKe SrBiJe!!! |
|
|
|
|
U pRoLaZu Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 651 Mesto: La Habana
|
|
Meni je omiljena scena onih par minuta sa jelenima, stbarno mi je cijela tra scena ostala u sjecanju...
|
|
|
|
|
|
A n U b I s Dobro upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 05 Jan 2006 Poruke: 534 Mesto: Prokuplje
|
|
kursk je napisao/la sledeće: | Da li je neko gledao The Ring 2 i kakav je u odnosu na prvi i na japanske verzije? |
Ja sam gledao 2 ali je bio isto japanski, ako nisam nesto pogresio i uopste mi se ne svidja, Prvi je zakon.
|
_________________ "S v E j E d O z V o Lj E n O"
:plavakapa: |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Ja sam gledala samo prvi deo americkog filmova mada zelela bih i drugi deo da vidim...cula sam takodje da japanskim verzijama je bolji pa moram jedan put pogledati...
|
|
|
|
|
|
makaveli_blok70 Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~
|
|
Ma prvi deo je bolji bar duplo!!A drugi prica je vec razradjena znamo kraj...Sve u svemu vredi pogledati...
|
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!! |
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
drugi totalno bezveze, providno, providno, ne vredi trosit rijeci na takvu glupost od price...
prvi dio je extra
a i japanska verzija iz 99.te cini mi se,je jako dobra!
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Nisu to japanske verzije,nego originali,a americhke su verzije...Japanski su najbolji,a americhki nisu loshi....Americhki "Ring" moze da prodje...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|