:: |
Autor |
Poruka |
vladadu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Feb 2006 Poruke: 133 Mesto: MuNzE kOnZa
|
|
ocajno,katastrofa!
|
_________________ ja sam gospodar sudbine...rodjen sam da bih uspeo,a ne da bih propao... SNAGA I CAST |
|
|
|
|
DeKom Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 01 Sep 2006 Poruke: 183 Mesto: nis
|
|
Propast srpske kosarke je poceo zacetkom Jadranske lige.Rukovotstvo crvene zvezde je upropastilo nasu ligu!Zdusno su se zalagali da se igra Jadranska liga.Besumucno sada rade na upropashvanju reprezentacije na celu sa Shakotom!!!
|
|
|
Dread Lord Upućeni član
|
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 378 Mesto: Novi Sad
|
|
Katastrofalno smo odigrali ovo Svetsko.
Spaniji svaka cast,zasluzeno su osvojili prvenstvo.
|
|
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Spanija je zasluzeno osvojila titulu....Ja sam jos na pocetku rekao da ce Spanci biti prvi,zato sto su najkompaktniji......Posto se vec dugo bavim kosarkom,znam,da u zadnje vreme timska igra sve vise ima ulogu u igri 5 na 5....to se pokazalo kod amerikanaca....jedino im fali timska igra...da imaju to-niko ziv ih ne bi skinuo sa trona
|
|
|
zigiman47 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Sep 2006 Poruke: 90
|
|
Falila su nam dva odnosno tri igraca Pedja,Krstic i Vujanic,,,da su njih trojca igrali sigurno bi se borili za medalju ako ne zlatnu onda makar bronzanu,,,e da i Rakocevicu treba zabraniti da igra za reprezentaciju,,, covek siluje onu loptu kolko je nikome neda,,,
|
|
|
|
|
|
labusinjo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jul 2006 Poruke: 39
|
|
Nismo lose igrali...samo nam je kiks bio sto smo pukli od nigerije, da smo tu utakmicu dobili sve bi bilo drugacije,dosli bi sigurno u polu-finale,mozda bi i medalju uzeli,uglavnom monogo smo bolje igrali nego na evropskom u beogradu
|
|
|
|
|
|
Slatka_mala_88_swe Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Okt 2006 Poruke: 72
|
|
mislim da je ono u japanu bila bruka
|
|
|
|
|
|
marijailuka Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 193
|
|
Pozivnicu jesmo zasluzili,ali smo se stvarno obrukali!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|