:: |
Autor |
Poruka |
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
ja sam ih nosila i zaista nikada nisam imala problema...bila sam prezadovoljna,jeste da stalno moras da ih stavljas i skidas i vodis racuna da su ona uvek cista,ali se na sve to brzo naviknes...sto se tice infekcije,nikada nisam imala takvo iskustvo,mada mislim da se i to moze izbeci ako se dovoljno povede racuna o higijeni i cuvanju sociva...mislim da se najveci broj infekcija,javlja iz tog razloga...
a sto se tice kupovine,imas ih u svakoj optickoj radnji,a cene variraju od 50 - 100 evra,u zavisnosti od marke...
moj savet je da ih ne uzima ako nema dioptriju,jer je mojoj kumi oslabio vid nakon sociva u boji i javila joj se dioptrija koju nikada nije imala...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
PiNkLaDy je napisao/la sledeće: |
moj savet je da ih ne uzima ako nema dioptriju,jer je mojoj kumi oslabio vid nakon sociva u boji i javila joj se dioptrija koju nikada nije imala... |
e tooo mi je trebalo da saznam! Hvala Pinkic
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
I mene je jedno vreme "držalo" da po svaku cenu kupim sočiva, i pronašla sam jako lepa sočiva u jednoj, beogradskoj, optičarskoj radnji, koja je premeštena, a nekada je bila u Knezu... Ali, čula sam, znači nisam sigurna, da mogu da oštete oko... Ne samo ako se ne pridržavaš načina korišćenja, već sočiva, kao sočiva, mogu da škode dosta očima... Tako da sad ni ja ne znam...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|