www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kama sutra
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 20, 2006 2:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

isprobao sam neke poze i super su ali su neke prave vratolomije

Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 20, 2006 8:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bez veze...
Necu valjda da citam iz knjige, studiram poze i isprobavam vratolomije u krevetu.
Sve to ide jako instiktivno i spontano, korak po korak otkrivas koje ti poze odgovaraju i u cemu uzivas.
Masa stvari iz kamasutre je potpuno nerealna.

SINAKI21
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 15 Okt 2006
Mesto: zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 22, 2006 2:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

upravo sam dobio kamasutru u pdf formatu na mail pa ako koga zanima neka se javi, na engleskom je i ima 122 stranice,
kamasutra je zakon..

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 28, 2006 3:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prvo svaka cast yasmin za ovako detaljan opi.stvarno je super! a sad,kamasutra.meni je to skroz ok! Wink

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 28, 2006 7:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eliot je sreda je napisao/la sledeće:
bez veze...
Necu valjda da citam iz knjige, studiram poze i isprobavam vratolomije u krevetu.
Sve to ide jako instiktivno i spontano, korak po korak otkrivas koje ti poze odgovaraju i u cemu uzivas.
Masa stvari iz kamasutre je potpuno nerealna.

Hehe ovo je moja drugarica!!!! Bravo!!! Sve to moze sam da se isproba i bez knjiga. Knjige sluze za nesto drugo...

elzare
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 29, 2006 10:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

volim i ja mada...........

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 30, 2006 2:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobre poze..dobri opisi..Smile Moran rec da san ja ovo sve s zagrljajima prošla...al ne ove sexualne..Smile LOL...sve u svemu...najljepše je prirodno, i spontano....

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 12, 2008 2:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne treba meni kamasutra..Najbolje ti sam vidis sta ti najvise odgovara..a ne sad to je ta poza u kamasutri i ti moras isprobati samo da bi bila ta poza koja je tamo..mozda nekome ne odgovaraju neke poze pa sam smislja nove..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Kama sutra Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon