www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Divlje Jagode
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~
::  
Autor Poruka
Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 14, 2006 1:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Secam se da sam nekada davno imala njedov poster zalepljen u sobi i dugo da nisam skidala...i sada kada mi neko pomene njega automacki se setim tog postera....OK je...

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 11:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikada nece biti muzika sada kako sto su to nekada aradile divlje jagode; jedina moja, krivo je more itd.....

gheo
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 22 Jan 2004
Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat

romania.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 17, 2006 1:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne mogu da kazem da su najbolji, ali je jedna odlicna rock bend. Hocu da slusam njihovi nove pesme. Kazete nesto od "Piramida"? Gde mogu da nacim ova pesma?

gheo je napisao/la sledeće:
Kazete nesto od "Piramida"? Gde mogu da nacim ova pesma?

OK, OK, nacila sam pesma u download sekcija. Embarassed Sve je u redu.

mistik29
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 48

Datum registracije: 30 Sep 2005
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 17, 2006 8:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U prodaji je već CD Box Set od Divljih jagoda sa svim njihovim albumima na 10 CD-a. Jučer sam vidio u dućanu Smile

mala_plava_18
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 26 Nov 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 11:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slusala sam Piramidu i nije mi bas nesto.Vise mi se svidjaju Krivo je more,Marija...

mistik29
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 48

Datum registracije: 30 Sep 2005
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 1:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

CD BOX sadrži albume:
Divlje jagode, 1979
Stakleni hotel, 1981
Motori, 1983
Čarobnjaci, 1984
Vatra, 1985
Wild Strawberries, 1987
Konji, 1988
Zele - Magic love, 1993
Labude kad rata ne bude, 1994
Sto vjekova, 1997
Od neba do neba, 2003
Piramida - single, 2006

Zatim, trzalicu s Zeletovim potpisom i Zeletov poster Very Happy

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 5:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Predivna grupa...čim se netko toliko dugo zadrži na estradi znači da je kvalitetan, da nije samo prolazni 'prasak' kao što su ove nove folk pjevačice. Danas svatko može postati pjevač. Potrebno je samo imati love i malo bolje izgledati. Popni se na štikle, utegni struk i odmah si zvijezda. Kad Paris Hilton može postat pjevačica mogu i ja Laughing
Uživam slušajući balade Divljih jagoda. To su pjesme uz koje su se i moji roditelji upoznali. Da sam barem živjela u ona vremena...sva se naježim kad čujem 'Jedina moja', 'Krivo je more' ili 'Mariju'

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 07, 2007 6:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

divlje jagode-da,ali samo one kada je bio pevac tiffffaaaaaaa

bilo vezano za tu osobu ...

*princess of darkness*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 08, 2007 4:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zelim da te imam-njihova ubedjivo najnajnajbolja pesma
jako je volim

o kako dugo sanjam nezno tijelo tvoje, shto po njemu shecu snazne ruke moje....
brukitza Smile

crazy_angeL
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 27 Jan 2008
Mesto: Vienna

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 29, 2008 1:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"jedina moja tebi pevam ja..."

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 30, 2008 12:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobar rock sastav, kazu da odlicno zvuce uzivo. Sead Lipovaca je dobar gitarista, nije na nivou jednog Tocka i Vlatka, ali je dobar. Imali su odlicne pesme: Zauvijek tvoj, Jedina moja, Krivo je more, Osecam gola si ispod haljine itd.

Po meni najbojli album im je "Konji" kad je Tifa posle razlaza sa Vatrenim Poljupcem otisao kod njih.

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 30, 2008 11:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

velociraptor je napisao/la sledeće:
Dobar rock sastav, kazu da odlicno zvuce uzivo. Sead Lipovaca je dobar gitarista, nije na nivou jednog Tocka i Vlatka, ali je dobar. Imali su odlicne pesme: Zauvijek tvoj, Jedina moja, Krivo je more, Osecam gola si ispod haljine itd.

Po meni najbojli album im je "Konji" kad je Tifa posle razlaza sa Vatrenim Poljupcem otisao kod njih.

Slažem se sa raptorom. Konji je njihov najjaći album, Tifa pjeva fenomenalno taj album. Po meni Divlje jagode sviraju najbolje rock balade sa ovih prostora. Muzika je jaka i sve je u jednom divnom kompletu zapakovano. Moj favorit je pjesma Osječam gola si ispod haljine.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~ -> Divlje Jagode Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon