www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

~Nasa Ivankamaza presla na 17. sprat~
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Loznica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 18, 2006 2:26 am    Naslov poruke: ~Nasa Ivankamaza presla na 17. sprat~ Na vrh strane Na dno strane

Ha, evo posto sam ja prvi video tvoj najnoviji uspeh, resih da ti prvi cestitam Very Happy
Svaka cast, 17 spratova, nije mala stvar, sve najlepse, samo napred i da se i dalje druzimo i zezamo na ovom nashem dragom mestu domacem.de!!! Wink

*Nebojsa*
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 31 Maj 2005
Mesto: Zvornik

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 18, 2006 2:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta reci nego svaka ti cast i cesti Wink tam

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 18, 2006 8:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast Koleginice samo tako Wink

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 18, 2006 9:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@Beat_93 hvala ti puno, cestitka je super mnogo mi se svidja. Takodje se nadam da cemo se jos dugo druziti ovde, veliki pozdrav za tebe od nevaljale Maze Laughing

@*Nebojsa* dragi DJ, hvala i tebi, puno cast mi je sto mi je dj cestitao za spratic Wink

@Sascha336 dragi kolega uvek si tu da mi cestitas, srce si pravo nemam reci. Nadam se da cemo jos raditi ovde i druziti se, pozdrav od Ike Wink

boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 18, 2006 9:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

al neko piči ovih dana, svaka čast Iko, vidim ja da se nisam zezno što sam te stavio u svoj tim.
Želim ti još puno pređenih spratva, a nadam se da se vidimo na jednom od njih

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 18, 2006 9:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@boban11 haha druze hvala tebi puno, ma neces se pokajati sto si me stavio u svoj team Wink TRakodje se nadam da cemo se sresti negde gore na neki spratic, pozdrav od Ike Wink

boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 18, 2006 9:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo zaboravio sam poklončić Iko

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 18, 2006 10:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bwe zeno kako ti juris...Ja sam u cudu...hehehe...ma samo tako nastavi...Ljubac za tebe

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 18, 2006 12:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@boban11 e moj druze hvala ti za poklon, svijda mi se uhhhh Razz
@nastasenjka ljubavi moja jedina hvala i tebi puno saljem ti milion poljubaca Razz Mr. Green

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 18, 2006 2:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pridružujem se čestitkama

***Srna***
Chilly
Chilly

Datum registracije: 09 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 18, 2006 3:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Au Shocked Bravo,drugarice.

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 18, 2006 4:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@vilenjakinja hvala ti od srca Wink
@***Srna*** joj ljubavi i ja se cudim kako sam mogla do 17 da stignem Shocked Cmok Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> ~Nasa Ivankamaza presla na 17. sprat~ Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon