www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ivankamaza već na 16.spratu
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
gaga021
Banovan!

~ Little sweet Angel ~
~ Little sweet Angel ~

Godine: 43

Datum registracije: 10 Maj 2005
Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 3:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Opa pa koje to stigao nama na 16 spratic sta da kazem moja druga sekica moj melem za dusu uvek ju tu bila za mene kada mije bilo tesko beskrajno cu joj biti zahvalna za sve dragomije stoje poznajem i stoje dosla u moj zivot moj maleni andjeo moje srce Razz Wink

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 6:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@Sascha336 joj kolega moj dragi hvala ti od srca ! Uvek si mi cestitao bas si srce ! Cmokic za tebe Wink

@gaga021sekice moja nemam reci neznam kako da ti se zahvalim, cestitka je predivna, najlepsa od svih...Volim te puno to znaj i uvek cu biti tu za tebe, hvala na divnim recima sekice moja najdraza !!!!!!

*stefi*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 23 Sep 2006

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 6:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

puno cestitke i od mene, seko moja Wink

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 7:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@*stefi* Sekooooooooooo !!!! Evo i ti si mi dosla ! Epa velika mi je cast sto ti je ovo prva poruka i to za mene cestitka ! Hvala puno seko moja ! Saljem ti milion cmokica i pevam ti nasu pesmu Mr. Green "Zao mi je Zao Zaooo !" Laughing Laughing Laughing Jos jednom hvala za sve Wink

mistik29
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 48

Datum registracije: 30 Sep 2005
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 17, 2006 8:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja iskreno čestitam... nadam se da nisam puno zakasnio, vidim da si već uskoro na 17 Very Happy Very Happy

boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 17, 2006 9:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iko čestitam ti i želim da i dalje tako pičiš, eto i mene si prestigla

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 17, 2006 11:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@mistik29 kolegaaa dragi hvala ti puno ! Ne kasnis ti nikad Wink ja malo zurim Laughing cmokic za tebe Wink

@boban11 hvala ti puno, da red bi bio i ja malo da budem ispred tebe Wink Cmokic

Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Loznica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 18, 2006 12:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve cestitke i od mene, samo napred u nove pobede!!! Wink

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 18, 2006 12:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@Beat_93 epa dragi moj hvala ti puno, hvala od srca veliki pozdrav od Ike Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Ivankamaza već na 16.spratu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon