:: |
Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
mislim da sam ja po tom pitanju jako 'laka za odrzavanje'. ne smeta mi ako me decko ne zivka svaki cas, ako izlazi sa svojim drustvom itd. nisam od onih devojaka koje u svakom trenutku i po svaku cenu moraju znati sta mi dragi radi i gde se nalazi. ne volim da smaram ljude oko sebe pa ni svoje momke. pruzam im dovoljno slobode, ali je isto tako trazim zauzvrat.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
kad nemamo obaveze vidjamo se svaki dan.Naravno postoji tu i ponekad izlazak u drustvo bez devojke.A sto se tice poruka i poziva pa ne moze da prodje vise od 3-4stata a da sse bar necimnemo da znamo da mislimo jedno na drugo....osim naravvno ja nevolim da je cimam kad je napolju s drustvom da ne bi ispalo da je proveravam,da sam ljubomoran itd...
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
Kao i u svemu i u vidjanju i urazgovoru treba imati granicu.Ja se sa mojom devojkom cujem 2-3 puta dnevno(ne merim razgovore)ali se nazalost malo redje vidjamo(2-3 puta nedeljno-otprilike)
|
|
|
|
|
|
gargamelko Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 100 Mesto: Sabac
|
|
Vidjamo se svaki dan i jednostavno nema sanse da dosadimo jedno drugom.
|
_________________ Ko zna zasto je to dobro. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|