www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Spor mi je PC! Pomoc!
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~
::  
Autor Poruka
Vlada_R
///M
///M

Godine: 39

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: NL

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 12:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Temperature su ok, proverio sam. Izvadio sam memoriju jednom ali samo sam im menjao slot, to nije pomoglo. Da ga ostavim da radi sa samo jednom ram plocicom jos NISAM probao. Evo screenshots:

Sad budi pametan Confused

dreams
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 27 Jun 2005
Mesto: Paviljoni!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 3:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izvini, dva pitanje, da li si sam sastavljao konfiguraciju, i da li ti od kad imas racunar radi ovo?

Vlada_R
///M
///M

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 4:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dreams je napisao/la sledeće:
Izvini, dva pitanje, da li si sam sastavljao konfiguraciju, i da li ti od kad imas racunar radi ovo?

1. Ne
2. Da

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 7:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hm, bas cudno... tako da je vrlo moguce da je hardware problem... a jesi li probao neku drugu verziju Windows-a, mozda taj sto imas nije dobar... Ili ako imas brz Internet, mozes da skines Knoppix i probas ga, to je linux koji se pokrece direktno sa DVD-a ili CD-a i ne treba mu HDD, pa ako on radi lepo, onda je ili problem Windows ili HDD...

Ja sam imao slucaj da je sve radilo super na jednom kompjuteru i onda odjednom sve zakoci... a nov je kupljen... i lupao sam glavu dok ga na kraju nisam vratio u servis... mislio sam da je ploca ali nisam bio siguran...

Tamo su proveravali, instalirali OS ponovo i sve je lepo radilo, u isto vreme i film i muzika itd... i onda su me zvali da odem da uzmem... ja odem tamo sa tom devojkom ciji je komp bio i kao eto, sve radi super, ne znamo u cemu je problem... i samo odjednom sve stane Smile pa su zamenili plocu i onda je stvarno sve radilo kako treba...

Evo ti linkovi za download...

CD - ftp://ftp.knoppix.nl/pub/os/Linux/distr/knoppix/KNOPPIX_V5.0.1CD-2006-06-01-DE.iso

DVD - ftp://ftp.knoppix.nl/pub/os/Linux/distr/knoppix/DVD/KNOPPIX_V5.0.1DVD-2006-06-01-DE.iso

ISO Image mozes da snimis na CD ili DVD ROM preko Nero programa ili Alcohol 120% ili nekog slicnog... ali ne reze se kao fajl nego odaberes opciju da ti snimi Image na CD tj. DVD...

Probaj tako, ne znam kako drugacije da ti pomognem...

Poz

Vlada_R
///M
///M

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 10:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam 6 mb down vezu, tako da cu skinuti pa cu probati. Ali i ja sve vise i vise mislim da je hardware problem. Hvala puno za linkove!!

hoho
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 42

Datum registracije: 23 Mar 2005
Mesto: Ja nisam odavleee

zimbabwe.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 1:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E ovako, jesi probao vaditi 1 ram plocicu?

I reci mi koju verziju xp-a imas instalisano , i koji jezik tamo u opcijama po deafultu si stavio, kad si nanovo instaliro sistem?

Zaboravih ovo reci, iscupaj sve iz compa, mreznu, modem, cd-romove, 1 plocu rama, pa ih onda zameni,

ostavi samo disk, grafiku, 1 plocu rama-koju ces poslije zamijenit, pa testiraj!

Jer konflikt jeste u necemu, desavalo se na masinama koje sam sredjivo, da je do ata-uredjaja, cd-dvd-romova!

pa da vidimo sta priica Smile

pozz

znaci samo disk-ram-grafika

"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"

Ja sam,sto nisam!

Pitanje mora biti pitano!

AzzO
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 28 Nov 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 13, 2006 2:19 pm    Naslov poruke: Savet Na vrh strane Na dno strane

Instaliraj neki Program za testiranje kompa!da ti pokaze komponente!Izgleda da te ram zeza,ili grafick(njen ram)!probaj pa ako ti pokaze da fali eto ti zasto

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~ -> Spor mi je PC! Pomoc! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon