:: |
Autor |
Poruka |
smixy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Sep 2006 Poruke: 227
|
|
Ovog leta sam posetila ovaj prelepi grad. Odusevljena sam prestonicom Austrije. Smatram ga za sada najlepsim Evropskim gradom koji sam obisla, mada jos uvek nisam bila u Parizu, od Pariza mnogo ocekujem. Bec je fantastican!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
jeKiii Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Dec 2005 Poruke: 46
|
|
ja zivim vec od moje 2. godine u becu ..ovde sam isla i u skolu. Bec je prelep grad!
i naajlepsi lokali i diskoteke su u becu..nigde nema bolje
[Edit by Daca: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
erwin_tirol Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 69 Mesto: Reutte/Austrija i Banja Luka
|
|
ja zivim u tirolu, bijo sam nekoliko puta u becu, bas lijep grad
|
_________________ Ja sam Momak iz Banja Luke, ali zivim u austriji |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Lijep ali hladan, ljudi su prilicno hladni i proracunati. Ne znam bih li volio zivjeti u Becu???
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Sandra H. Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Okt 2006 Poruke: 123
|
|
Ja zivim u blizini Beca,svaki dan ga skoro posecujem i mogu vam reci da mi se dopada...
|
|
|
Tajci_15 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 28 Okt 2005 Poruke: 178 Mesto: tamo gde zvezde padaju,gde tiha muzika svira,gde snovi postaju java,tamo gde je ON
|
|
rodila sam se u becu i mrzim ovaj grad
|
_________________ NoCas zVezDe PadaCe jedNa od njIh naSa je jeDnA nOsi utEhu kO u Snu vOleLa biH da si Tu |
|
|
|
|
makaveli_blok70 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~
|
|
u subotu sam se vratio iz Beca!!!Predivan grad sta reci??Grad najcistiji koji sam ja video u zivotu!!!Neverovatno koliko ima ljudi iz ex-yu!!!Svuda oko tebe na ulici cujes ih, u metrou, rede u mc-u u ostalim radnjama!!Kao da sam bio u BG-u!!!Uopsta se nisam osecao kao stranac!!!
|
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!! |
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
bec je strava , frakat jedan od bolji u kojem sam bila
|
|
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
extra grad, omiljeni, uz Saarajevo naravno;)
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
nadam se da cu opet uskoro da odem u bec, zelim da obidjem sva ona mesta u koja sam obisla pre 20 godina prilikom posete becu i da vidim jos mnogo toga lepog i da okusim nocni zivot, diskoteke beca a nadam se da cu uskoro biti u toj mogucnosti jer planiram posetu austriji i obilazak svih interesantnih mesta
|
|
|
|
|
|
makaveli_blok70 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~
|
|
U becu me najvise odusevio Prater!!!
Evo kako izgleda
|
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!! |
|
|
|
|
deadwoman Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Mar 2006 Poruke: 14
|
|
Ufffffffff Bech - Wien Nekada davno sam zhivela tamo. Bila sam u Shtokerau, Gaflencu i Bechu. Najlepshi je Bech od svih Austrijskih gradova. Prater . . .Slazhem se sa tobom. Ne znam kako sada izgleda, da li su menjali neshto. Verovatno jesu, s' obzirom da sam poslednji put bila tamo 1991. godine. Volela bih da se vratim tamo, ali neam kako i kod koga da odem !!! Shta da radim sad . . .Shta je tu je. Vazhno je da me slike podsetjaju na neshto najlepshe u mom zhivotu :]
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|