:: |
Autor |
Poruka |
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
Program u stilu obrade glasa, recimo robotizirati glas, ili dirty ili sta znam vec sa nekim presetima, i efektima, imam vec nesto blaze voice cloak , mada ga je tesko provalit, nema valjana cracka, pa ako ko zna kakav dobar program , za ove stvari neka se javi, unaprijed hvala ?
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
Sulle Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Feb 2006 Poruke: 12
|
|
|
|
|
|
|
|
hvala sulle , probacu s njim, reci mi jel moze on ono direktno vezati se na msn, i da mogu promjeniti glas sa njim dok pricam na msnu ,kao sto moze ovaJ blaze voice cloak?
hvala;)
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
|
|
|
Ima li kakav manji program ovo veliko 20mb, hvala unaprijed
pozz
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Pa tesko da ima a i ako ima mozes li zamisliti kakva je to obrada?
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
|
|
|
Kolika svega ti ? To je dosta jednostavan proces, ako si vec radio s tim, ne moram ti objasnjavat, to su vec gotovo uradjeni preseti, isto kao sto imas na mixeti, ili sa sound cardom na novijim plocama to dobijes, medjutim na ovoj masini mi je starija MSI-eva ploca,tako da neam te mixete! Ne znam jesi li shvatio sta tacno trazim
Program ima manji naravno, i to 10x manji , 2mb, VoiceCloakTrialTC- samo sto je trial version i sto je jako tesko provalit ga! Inace Blaze ga je proizveo, oni rade ovakav software i multimediu odavno i jako dobro, tako koga zanima moze ga skinut, samo je 30 dana trial!
I on ne trosi puno resursa, to je dosta jednostavan proces, prema tome, ako ko ima kakav konkretan prijedlog, neka javi, bez ono "ima mozda, potrazi, zna koliki je" bla bla, mislim da bi CROWE ovdje mogao pomoci , samo ne znam ima li njega jos uvijek ovdje ?!
pozz svima
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
|
|
|
Jos jedan program ove vrste , za one kojima bude zatrebao, ipak ih ima, samo treba malo potrazit bolje
AV_Voice_Changer_Software_Diamond_v4.0.54
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|