:: |
Autor |
Poruka |
emirzen Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 91
|
|
Stvarno ljudi ovo ovako dalje ne moze.Ne znam kako je sa Hrvatskom i Srbijom ali Bih sudije ubise.Jedino mozemo utakmicu igrati normalno sa Luxemburgom,Lihtestajnom i Maltom a cim dode neka velika tekma to je ocigledna krada.Dosudjuju se penali daju crveni igracima koji nisu pravili faule produzuju se utakmice sve dok jedna Spanija ne dadne gol itd itd.
Interesuje me kakva je situacija sa susjednim repkama.
|
|
|
|
|
|
semir_86 Iskusni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Mar 2006 Poruke: 921 Mesto: Mostar
|
|
Ma kod njih nije takav problem nas ubise...
|
_________________ Kod nas se od Daytona godine broje ljudi se ljudi boje i svako glasa za svoje, brđani postaju građani, do juče svjetla gasili sjekirama a sad su u odijelima... |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
problem je to svih "malih" reprezentacija, nije tu samo BiH u pitanju, znam evo Sloveniji su ito krali, prošle godine i to dobro, ove godine im nemaju šta krasti.
nisam gledao utakmicu BiH protiv Grka, pa ne znam šta se sve dešavalo, zašto to sudije čine, pa to je jasno, da bi dobile ugled kod "večih" država i repki.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
emirzen Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 91
|
|
trebao bi pogledati pa da vidis kakve se krade rade jos na nasem terenu
Mi ne trebamo ni ici u Grcku kada je ovako sudenje kod nas bilo tamo ce nam dati 10 komada.
Je li se Sloveniji desilo da im igrac dobije crveni karton a da nije uradio ni 1 start niti protestvovo sudiji
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
nije baš tako, vidi žao mi je zbog toga, vidim da ide fudbal tako u qrac. kontam ja da nema smisla, ali šta možeč učiniti, isto ko i ja - NIŠTA. jedino što svima nama koji volimo fudbal preostaje, je to da se nadamo da če jednom sudije igrati sporednu ulogu u fudbalu a ne glavnu. zao je meni, vjeruj, Bosne, ima strašno dobru repku, to če je upropastit i zbog toga je žalostno sve ovo, ali kao što rekog, šta češ? ništa isto ko i ja, možemo ovdje da prićamo o tome, ali nikakve fajde od toga, jedino jedno da drugim ovako prićamo, ali i to nije loše, barem, se izkukamo jedni drugima.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|