:: |
Autor |
Poruka |
pfckraljpfc Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jan 2006 Poruke: 248 Mesto: BP-NS Tu i tamo...
|
|
U Amneziji u petak Hari mata hari,pa ko voli nek izvoli...Meni se ne svidja,ja ne idem ali zato sutra na mashincu(tj danas,proshlo 12 sati) brucoshijada!
|
_________________ Partizane Partizane
Partizane jedini
Tebe vole,za te' ginu
Tvoji verni GROBARI! |
|
|
|
|
*OpasnaMackica* Banovan! djavolce domaci.de
|
Godine: 70
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 2171 Mesto: novi sad
|
|
Ma ljudi svi kazu da je novi sad najlepsi grad u srbiji....glavi grad vojvodine pa sad vi videte....netreba da ga kvare neki klubovi,barovi i diskoteke
|
_________________ *OpasnaMackicaLara*
Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala
ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice |
|
|
|
|
mishelbu2 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Sep 2006 Poruke: 69 Mesto: bu2
|
|
zna li neko ko je iz ns-a gdje gostuje dj morning indian poznatiji kao indijanac?
|
|
|
|
|
|
ZOca_mali Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 36 Mesto: Novi Sad
|
|
mishel-ne bih ti znao reci... Ako si u gradu, i ako je to neko vece gostovanje, onda bi trebalo da ima po flajerima ili plakatama po gradu. A i karta bi se prodavala na blagajni Spensa.
Kakva crna amnezija??!!! . Za kapiju ne znam , iskreno.. Kontrast: no coment, a NS time je prso... Cuo sam (nisam siguran a i neinteresuje me), da je tamo sada Amareto!!! (ako govorimo o times-u na bulevaru).....
vodkagirl!!!! Pa i jeste najjjjjjjjlepsi grad!!!!!!!!!!1
|
_________________ Dodjoh, videh, pobedih... %) |
|
|
|
|
romeomarkovic Otrov za cure
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055
|
|
Joj, za jedno godinu dana dolazim u NS da studiram pa cu vam onda reci kakvi su izlasci! Jedva cekam sve te madjarice... Cuo sam da su... ZANIMLJIVE!!
Taman ce mi ova tema pokazati gdje sta i kako u NS, subotom vece(uglavnom)!
|
|
|
mixxx05 Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 786 Mesto: Novi Sad
|
|
e 'vako da vam kazem za baltazar ne znam nikad nisam bio tamo.....uglavnom izlazim po mestima gde je narodna muzika jer je to zvuk koji preovladava u mom drushtvu...mb je ok mesto....amnezija nije folkoteka.....podeljeno je...jedno veceh narodna jedno vehce house.....
chini mi se da je raspored sledeci.....chetvrtkom je amadeus bend...petkom dj morning indian a subotom dj billy 9(znachi petkom i subotom su dj-evi sa radio asa)....kod amnezije mi se svidja jer ce dovoditi velike face nashe muzike...eto hari mata hari je bio u chetvrtak...
btw poshto sam ove godine brucosh pocheo sam da "ludujem"....na amshinac nisam ishao al sam bio u mb-u u chetvrtak i bilo je preterano!
|
_________________ I've told you this once before, can't control me!
If you try to take me down you're gonna break! |
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Nikada do sada nisam izasla u N.Sadu, pretpostavljam da je lepo jer ima izbora velikog....a nije kao ovde kod mene...
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
|
|
|
E pa Romeo bate: prvo srecno toi bilo na studiranju (bolje uci nemoj se zezati mnogo)... MOj savet iz LICNOG iskustva .. Pa ono eto, inform your self!!! hihi,i srecno ti bilo ..... pozzzzz
mix baltazar je do jaja! Ako bar malo slusas house,idi neces se pokajati! A ribica imaaa..sta da ti kazem idi pa ces videti. Od stuke pa do girica! LoL...A sto se tice "cuvene" amnezije, ne bih vise nista govorio o nekadasnjem "Paradizzu"!!!!
Majo...heheh (osecam se kao neki teacher) hihih.. Pa sta da ti kazem... nego dodji pa cemo videti... naci ce se nesti i za tebe... (a gde kod tebe?)
...
pozzzzzzz
|
|
|
|
|
|
|
|
Pa gde se pali za kendvi!!?? Ja imam ispit danas u 15 oklokova, pa drste fige, posto mi je "sudnji dan"...
Pa ako se polozi, za vikend ludovanjeeeeeee... Ako neko ima neki predlog (kucna zureza,18-ti rodjus, ne znaaaam brucosijada extra neka,), nek javi, uvek sam za nesto novo.....
P.s. bez na rodne.....
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Ako neko zeli pricati o provodu u Znam za jedan grad ima tema za to
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|